Pai de la el m-am inspirat si eu, dar foarte greu se gaseste plinta de plastic neagra, eu doar am modificat un pic sistemul de prindere prin ingroparea capetelor suruburilor.
Restu-s Vorbe... Sau Cum Sa (nu) Faci Vorbe!
Collapse
X
-
Cateva vorbe auzite azi prin Arad...
Se aude ca undeva prin centru ar fi cazut ceva meteoritzi (ce sunt aia??) exact pe sina de tramvai! Si cica de aia nu mai circula tramvaiele prin centru!!!
Si ca sa fie totul in regula pana la capat, chiar daca e criza imobiliara in plin avant, unii s-au apucat sa construiasca "vilutze", CULMEA! pe aceeasi linie de tramvai... restu's vorbe (las pozele sa vorbeasca).
P.S. Rog comentarii decente, fara iz astro-electoral.sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Meteoritul l-am vazut si eu, dar nu m-am gandit sa ma duc sa vad daca are ceva forme de viata extraterestre prin el sau niscaiva carti de credit fara limita de retragere... DAMN!! Acuma oricum nu mai are rost sa ma duc, ca deja s-a facut langa si mini-statia de cercetare (ca numai de atata au avut bani de la buget cercetatorii).sigpic
Comment
-
Tot prin Arad se aude ca dupa caderea meteoritului si infiintarea statiei de cercetare in imediata apropiere, ar mai fi aparut si "Logane" modificate genetic, ca urmare a nivelului ridicat al radiatiilor... restu's vorbe!
P.S. Daca se recunoaste cineva in poza sa ne spuna cum sta cu radiatiile!Attached Filessigpic
207 noir obsidien
Comment
Comment