Nu-i problema, e bine si cand veniti inapoi, nu-i graba.
Bazar Arad
Collapse
X
-
Eu potveni acum dupa el si dau 11 lei
Comment
-
SUPORT PENTRU COTIERA din METAL
In legatura cu suportul pentru cotiera - din metal - am vorbit cu mesterul care mi-a facut mie suportul de cotiera din metal - si a spus ca poate sa-l faca la 40 ron (are un pic de timp liber). Daca exista doritori sa ma anuntati. Pun si o poza pentru a improspata memoria.Attached Filessigpic
Comment
-
Vand cateva tricouri si anume:
- 2 bucati tricou g-star raw marimea M pe alb si 2 bucati pe albastru (tot marimea M) - 15 lei bucata
- replici lacoste pe verde si albastru, cate 1 bucata din marimile M si L si 1 bucata XL doar pe verde - 20 ron bucata
- 1 bucata replica burberry pe albastru inchis marimea L - 25 ron
Comment
-
vand jentile de pe masina mea cu tot cu cauciucuri,cauciucurile find aproape noi pret 280 eur neg
Comment
-
Volan PH2, fara airbag si capac, e acum la 90 RON. Accept si la schimb contra diverse. De exemplu set statii PMR SH, statie CB SH.
P.S. In cazul unui volan uzat, airbagul si capacul vechiului volan se pot transfera fara probleme pe volanul meu aproape nou, fara urme de uzura (a fost folosit doar o luna, pana l-am inlocuit cu unul de Prestige).Last edited by Wotan; 12 October 2010, 01:30.
Comment
-
vand aeratoare -> urgent ! ieftin!
culoare gri.
nu e vopsita ci e din plastic gri
stare perfecta, fara zgarieturi
pret, doar azi si maine! : 30 lei daca imi dati vechile inele de pe masina (oricum n-aveti ce face cu ele), sau 50 lei daca vreti doar inelele.
0723601081
id : berty4all
URGENT !Logan 1.4 MPI, 2004 DEC - Preferance
Comment
-
Vandut
Originally posted by Rouge de Feu View PostIn legatura cu suportul pentru cotiera - din metal - .Last edited by Rouge de Feu; 4 February 2011, 19:40.sigpic
Comment
Comment