Donez linia cromata (partea de sus din Vu` cromat), suportii de proiectoare si grilele din bara fata.
Bazar Arad
Collapse
X
-
-
se vinde set coltar de bucatarie (na ca v-am spart ) ... cuprinde coltarul, 2 scaune si o masa (vezi poza atasata). Pret negociabil 600 RONAttached FilesCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
vand oglinzi mici manuale logan
dupa cum se vede si in titlu, am de vanzare 2 buc (o pereche) de oglinzi mici manuale logan (evident ph1)
le am pt ca eu mi le-am schimbat pe ale mele cu oglinzi electrice din astea mai mari cum au loganurile ph2 asa ca stau degeaba.
pret: 100 ron ambele (discutabil)
PS: ne vedem sambata la meeting (vin si eu pt prima data) daca o sa fie vreme klumeaLogan 1.4 MPI, 2004 DEC - Preferance
Comment
-
Originally posted by scott View Postdupa cum se vede si in titlu, am de vanzare 2 buc (o pereche) de oglinzi mici manuale logan (evident ph1)
le am pt ca eu mi le-am schimbat pe ale mele cu oglinzi electrice din astea mai mari cum au loganurile ph2 asa ca stau degeaba.
pret: 100 ron ambele (discutabil)
PS: ne vedem sambata la meeting (vin si eu pt prima data) daca o sa fie vreme klumeaLogan 1.4 MPI, 2004 DEC - Preferance
Comment
-
ii dinaia pentru antifonare de care se pune la aia care au muzica si tot felul?
Comment
Comment