Gata cu fotbalul, ca ajungeti la vorba bancului ...
LoganClub Arad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pentru -@Marius_G- nu eu am venit cu propunerea, eu numai l-am citat pe bubu in postul 1501.
Originally posted by bubu_vasile;da da ... toti m-au felicitat pe mine, dar eu trebuie sa il felicit si sa ii multumesc lui sorin care m-a ajutat mult (ca de obicei) cu intalnirea si surprizele. unele au fost surprize si pentru mine, chiar ma gandeam daca nu ar fi bine sa il facem pe sorin organizator la Aradsigpic
Comment
-
Da, propunerea a venit din partea mea. Desi la sorin ii sta mai bine cu titulatura de "fotograf oficial" decat cu "Co-organizator" sau cu "Organizator de intalniri". Dar pe de alta parte propunerea era serioasa. Va mai ganditi la ea.
In alta ordine de idei, SAMBATA se revine la ora obisnuita de intalnire: 16.30 !!!
Cei care vin la 15 sau 15.30 sunt rugati sa joace o miuta, sa se plimbe pe mal sau sa doarma in masina pana cand vin si restul :pCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Azi , ceva surprize?:-/
Comment
-
Sper sa fie careva , sa nu ma duc singur)
Comment
-
Azi cuvantul de ordine: LINIUTZA.
-____am facut o liniuta lunga de vreo 14 masini, langa baza digului.
-____bubu_vasile a venit cu 2 liniutze la pantaloni
-____azi s-au incercat masinile adversarului (cea mai lunga incercare fiind a mosului)
-____am facut o liniutza cu pepsiul lui Lau
-____iar la final o liniutza spre gradina lui Norby89, care din pacate nu a fost acasa...
P.S. A doua fotografie ii este dedicata culorii bubului nostru, care in sincron cu primavara a inverzit...Last edited by sorinj; 7 February 2009, 21:43.sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Last edited by sorinj; 7 February 2009, 21:55.sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Trebuie sa recunosc ca a fost cea mai adrenalinica intalnire de pana acum bine inteles datorat "pepsiului" injectat de Lau.sigpicImbracat volane in piele http://www.youtube.com/watch?v=99W1jXEEJOU
Comment
-
Comment
-
Multumesc Pagule, asa ma mai cunoaste si pe mine lumea... ca pe tine de cand te ascunzi nu mai reusesc sa te prind in cadru...sigpic
207 noir obsidien
Comment
Comment