si eu 99.9% ca nu o sa ajung, dar intodeauna speranta moare ultima
LoganClub Arad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
aaaaa eu am inteles invers ca dca nu vin eu nu meri nici tu ;))Last edited by Pagu; 21 February 2009, 13:15.
Comment
-
da 16:30, evo vi si tu:> ?
Comment
-
geolino nu a ajuns ... dar restul da. am vazut sigle ... si sigle. PAGu' s-a ales bineinteles cu cea mai faina. de ce beneficiaza el intotdeauna de regim preferential ??? eu deja ma supar ....Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Azi lume nici prea multa nici prea putina. Zapada nici prea multa nici prea putina. Nici prea frig dar nici prea cald. Pizze nici prea mari nici prea mici (decat pentru unii). Sigle nici prea multe nici prea putine (trebuie sa recunoastem ca Pagu chiar a dovedit ca e anticomunist). Un tutorial de la @Octavian__30 de masurare a garzii la sol atunci cand nu ai scule nici prea multe nici prea putine (observati zambetul de satisfactie la masurarea masinii rosii, si mirarea, stupoarea, indignarea la masurarea masinii argintii, etalonul fiind "drumuri grele" gri comete).
Noapte buna! (nici prea lunga nici prea scurta).Last edited by bubu_vasile; 22 February 2009, 20:25.sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
cine mai vrea sigla a LC Arad sa zica aici. Fara alte comentarii. Doar da sau nu.
Thread-ul celalalt s-a sters momentan. Daca mai e cazul il "reformulam" si redeschidem.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
Comment