Faci si tu o oprire de 10 minute in drum spre Timisoara... Hai ca se poate
LoganClub Arad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by grassu View PostPffff si eu as veni dar am de lucru pe acasa si as trage si o fuga pana la timisoara ...dar poate poate trec si eu sa va mai vad
2)Inainte sa pleci sa iti verifici masina sa nu ai lipite diferite chestii pe ea
Chestile astea le`am invatat pe pielea mea
Comment
-
hmmm, UTA e pe calea cea buna, Bayern ii in forma mare, cu scoala momentan ii bine, benzina este, bani sunt ,vreme buna , ............da`....tot nu vin
Comment
-
Originally posted by Pagu View Posthmmm, UTA e pe calea cea buna, Bayern ii in forma mare, cu scoala momentan ii bine, benzina este, bani sunt ,vreme buna , ............da`....tot nu vin
Comment
-
O sa trec sa va salut si eu
Fain la intalnire azi, am salutat si eu da nu pe toti
Comment
-
55 sau MAVERICK_55
Azi s-a invatat cum sa "pierzi" oglinda, si cum sa o pui la loc. S-au facut din nou stickereli de data asta doar de proba, chiar si fotografia de prezenta a fost stikerita, cine stie... poate data viitoare se vor face iar.Last edited by sorinj; 28 February 2009, 21:00.sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Cristian_B cine este ? il cunosc ? sau nu imi aduc eu aminte ?
ma bucur ca a revenit si Lili. Shaloo: asa repede ti-au facut masina ? Ca ti-am vazut-o miercuri parca la Verbita in fata la "caroserii/tinichigerie".Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Originally posted by bubu_vasile View PostCristian_B cine este ? il cunosc ? sau nu imi aduc eu aminte ?
ma bucur ca a revenit si Lili. Shaloo: asa repede ti-au facut masina ? Ca ti-am vazut-o miercuri parca la Verbita in fata la "caroserii/tinichigerie".
Pe factura scria la manopera(cu tot cu vopsit si stat masina in cuva) 16 ore.fara linkuri externe
Comment
-
Dar eu nu am lipsit doar data trecuta Arthur , ca am fost la Timisoara la intalnirea Club Opel&TigraAttached Filessigpic My Black Pearl
Comment
Comment