dupa cum am mai spus, intalnirea a fost scurta dar frumoasa, in schimb excursia a fost super ...
LoganClub Arad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Păi poze cu clisa... nimic nimic?
Scuze am uitat că sunt pe threat-ul cu întâlniri. După, am văzut că aţi pus şi poze cu clisa, dincolo, arată fain, îmi ploaie în gură.Last edited by Rouge de Feu; 4 April 2009, 22:20.sigpic
Comment
-
Sa-ti mai ploua si tie, ca noua ne-a plouat destul la Siria...
Noi te-am chemat dar tu nu si nu! Aveam si pentru tine destula. A mai ramas si la salbaticiuni ceva de ciugulit.sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
apropo's ... vis a vis de "legenda"... cand am plecat din Arad am avut 84 km (partialul) cu consum de 10,3 (mai putin decat atunci cand ne-am intalnit si aveam 10,8) mers doar oras, iar cand am ajuns inapoi de la Soimos am avut 150 km cu consum de 8,3%. Am mers azi la Vinga si am mai pus inca 50km si am ajuns la 8,1%.
Ajung la concluzia ca la masina mea ii place doar "exteriorul", la "oras" facand alergieCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Imi pare rau ca nu am venit , chiar sunt mare amator de iesiri , si nici nu l-as fi refuzat pe Tavi . Bubu in legatura tind sa cred ca masinii tale ii prieste drumul lung . Dar tine cont de ce ti-am zis in legatura cu ce trebuie sa verifici , am tradus eroarea data de calculator si inseamna " pierdere de sarcina / presiune la aspiratie "sigpicImbracat volane in piele http://www.youtube.com/watch?v=99W1jXEEJOU
Comment
-
61
61 (sase-unu) nu e varsta "mosului" ci varsta intalnirilor noastre...
16 (unu-sase) e varsta "mosului" junior. (La multi ani!)
Soarele a devenit din ce in ce mai puternic in parcarea noastra, drept urmalre primul sosit a avut ideea de a trage la umbra iar sarbatoritul ne-a racorit cu o cola.
Azi activitate intensa la depanat masina lui bubu, care prezenta ceva scurgeri in zone periculoase.
Participanti surpriza - Shaloo venit de la Timisoara unde nu a avut cu cine vorbi, becudani pieton din motive tehnice, Tigra II ratacit de la clubul O/L*, @beEmveu' ramas de ieri dupa cateva cerculete (ca liniute face doar @Octavian__30) pe care le puteti citi in cateva dintre poze.
P.S. * a se citi " / " = peAttached Files- P1090102panTXT.jpg (231.5 KB, 877 views)
- P1090103mc.jpg (432.4 KB, 170 views)
- P1090105mc.jpg (231.7 KB, 43 views)
- P1090106sz.jpg (315.9 KB, 39 views)
- P1090110sz.jpg (404.9 KB, 35 views)
- P1090111sz.jpg (331.1 KB, 23 views)
- P1090112sz.jpg (308.9 KB, 29 views)
- P1090113sz.jpg (349.5 KB, 29 views)
- P1090114sz.jpg (400.3 KB, 43 views)
- P1090123msz.jpg (306.9 KB, 37 views)
- P1090121mc1.jpg (75.0 KB, 29 views)
- P1090093mc.jpg (169.3 KB, 28 views)
sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
si cum cu crescutu lu' Mos jr. nu e o problema, iar pusul mainii pe masina va deveni in curand o certitudine (sper sa nu il lasi pe taicatu' acasa cand vii la intalniri ), intrebarea care se pune este: sambata sunt doritori de intalnire (vorbesc de cei care si pot veni nu de cei care doar isi doresc) ? in caz contrar declaram suspendate intalnirile oficiale pana in data de 25 aprilie.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
au trecut 2 zile si voi nimic. asta inseamna ca sambata nu se va face intalnire.
DECI: urmatoarea intalnire LC Arad va fi sambata, 25 aprilie 2009, ora 16.30 (daca nu se va hotara altceva pana atunci).Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
Eu zic sa facem... oricum vine doar cine vrea. Sau daca nu se face poate mergem sambata la Cladova. Am programat Cladova initial pentru vineri ca ma gandeam sa nu o suprapunem peste intalnirea de la 16:30.sigpic
207 noir obsidien
Comment
Comment