If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
si daca tot va plac intalnirile fulger, am facut astazi vreo 3 ...
una in vlaicu, eu cu maverick.
a doua in pecica, eu cu maverick si jed.
si a treia in szeged, doar eu cu maverick
nu v-am sunat pentru ca eram sigur ca nu veniti la a treia :p
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
da ... cu un pic de chinuiala am reusit. o mana lunga a lui dani (maverick), o pozitie de yoga din partea mea (noroc ca sunt deja obisnuit) + experienta lu' tata-meu si s-au rezolvat.
mersi oricum de sfaturi
PS am gasit cablu la lup
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
nu eu, la ai mei i s-a rupt cablul de ambreiaj dincolo de szeged
Cu ocazia celei de a LXXX-a intalnire oficiala, ne-am delectat papilele gustative cu niste inghetzate (eu personal am gasit in a mea ramasite de la vreo 10 tipuri de fructe) si am discutat muuulte, printre care si programul viitoarelor intalniri.
noua sa ne zici daca vi-ati luat-o acasa tu si bogdan sau v-a iertat doar cu pachetelul ala mic ???
pentru maine o parte din noi vor pleca in retezat. asta inseamna ca ar trebui ca voi sa va organizati. astept poze de la intalnire.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment