Am probat costumul si ma cam strange ,pot sa iau sacoul de la uniforma?
LoganClub Arad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
98 si 99, doar pentru a completa colectia celor aproape 100 intalniri LCArad.sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
cine e prezent maine la Timisoara, primeste bonus activarea functiei la stergatoareLast edited by bubu_vasile; 8 January 2010, 15:53.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
dap ... un premiu foarte special de la mine pentru cel care ajunge primul.
maverick: nfs o sa fie putin spus pentru maine
si o sa mergem si in coloana. pana la iesirea din Arad si de la intrarea in TimisoaraCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
fuse fuse ... si se duse. acum am intrat in casa dupa plimbarea de la timisoara. ne-am dat blana pana acolo, ne-am facut poze cu uta si poli, am mutat mese, am mancat pizza si tort, am baut suc si sampanie si am dat o bila de 2 ore cu aradeni si timisoreni. ne-am intors "relaxat" cu 100-120, cu accident pe drum (nu noi), cu unul care "umbla" fara becuri pe masina (pericol public, oricum l-a si "incaltat" politia) si cu regrete ca nu a tinut mai mult. mai vreau acolo ...
PS bine ca nu am jucat bowling ... nu cred ca eram in stare sa dau cu bilele alea
Multumesc la cei care au venit, imi pare rau pentru cei care nu au reusit sa vina cu noi. poate in viitor vom mai merge acolo.Last edited by bubu_vasile; 9 January 2010, 21:36.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
A fost super super frumos.
Tortul de exceptie, calatoria beton si la dus si la intoarcere (Myki ne-a aratat cum arata Timisoara in amurg ) , atmosfera la local buna, ce mai....mi-a placut foarte mult.Attached Files
Comment
Comment