Originally posted by Black Pearl
View Post
LoganClub Arad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Doru, asta o sa se intample din pacate in urmatoarea perioada. Tot mai multi vor renunta la "discutiile" de la intalniri. S-au saturat de balacareala si cu toate incercarile de a schimba situatia nu am reusit.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Originally posted by bubu_vasile View PostDoru, asta o sa se intample din pacate in urmatoarea perioada. Tot mai multi vor renunta la "discutiile" de la intalniri. S-au saturat de balacareala si cu toate incercarile de a schimba situatia nu am reusit.
Originally posted by MAVERICK_SSIntalnire astazi la 16:30. Va rog sa fiti pe cat posibil punctuali pentru a putea discuta situatia actuala si de ce nu, viitoaresigpic
Comment
-
Sa ai parte de sanatate Dorule! Si fii fara frica LoganClub Arad va continua sa existe si dupa 100.
Pana la 100 a fost cam asa:
sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
1o1, inaintea lui o fo` 100 si dupa el vine 102!Last edited by MAVERICK_SS; 26 January 2010, 20:53.
Comment
-
@Pagu: Nu stiu cine a editat pozele, dar am in schimb 2 intrebari:
1. Ce s-a intamplat cu sigla de ati luat-o la tinta? Alta data sa nu mai modificati sigla, va rog, OK ?
2. Nu vad ce treaba au pozele 2 si 3 (cele cu sigla de Politie Internationala) cu intalnirea. Ma puteti lamuri si pe mine ?sigpic
Comment
-
Eu am modificato` si o sa o modific si de acuma incolo daca e nevoie
Poza 2 si 3 sa zica cel ce stie ca nici eu nu stiu
Comment
-
Te rog data viitoare sa nu mai modifici sigla.
OK, mai astept explicatii pentru pozele 2 si 3.Last edited by MAVERICK_SS; 17 January 2010, 02:15.sigpic
Comment
Comment