@grassu: cum adica sa le diversifice, sa faca poze din profil,la asta te referi?
LoganClub Arad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Când am spus nasol, m-am referit la faptul că am primit blițuri de la oameni din Logan Club, fără să știu că și cine sunt. Am aflat ulterior, punând întrebări. N-am vrut să jignesc pe nimeni, era pur și simplu o curiozitate.
@Rouge de Feu și ZSO: Mersi de aprecieri.
Dorule, cum e piciorul și cum merge recuperarea?The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
Originally posted by JREwing View Post@Rouge de Feu și ZSO: Mersi de aprecieri.
Originally posted by JREwing View PostDorule, cum e piciorul și cum merge recuperarea?Last edited by Rouge de Feu; 2 February 2010, 00:00.sigpic
Comment
-
acum de cand nu mai e SJ fotograf oficial , nu mai avem voie sa folosim sigla)
Comment
-
Asta e, daca nu avem bani sa platim drepturile de autor, suportam consecintele
In alta ordine de idei, decat sa bateti apropouri, mai bine veniti cu propuneri (daca aveti) in ceea ce priveste intalnirile, pozele sau orice alt lucru legat de LC Arad. Sunt deschis la sugestii atata timp cat sunt de bun-simt si gandite inainte.sigpic
Comment
-
dupa parerea mea, in lipsa lui sorin, deja avem un fotograf, pe maveriku, doar ca trebuie un pic schimbat stilul imortalizarii momentelor...
dar daca e sa vorbim important este sa fim cat mai multi la intalniri si sa ne simtim in primul rand cat mai bine...si daca acest lucru este posibil nu mai conteaza prezenta sau pozele...asa cred eu...
Comment
-
@MAVERICK_SS: Pur si simplu m`am uitat la pozele postate de la ultimele 2 intalniri si mi s-au parut la fel. E totusi mare diferenta dintre pozele facute de sorin si cele facute de xxx (chiar nu`s curios cine le`o facut pe astea, ca nu despre asta e vorba) si sa nu arate asa aiurea, ma gandeam k daca bat apropoul poate o sa ii pice fisa cuiva sa faca si altfel de poze. De ex, nu este o poza cu toate masinile sau o poza cu voi sau cu o parte din voi mai ok...
P.S. Sper ca am reusit sa ma fac inteles intr`un final si ca postul meu e gandit si scris cu bun simt ca sa imi poti lua parerea in considerare.
@ZSO: cred ca prin raspunsul pe care i l`am dat lui maverick ti`am raspuns si tie, daca nu ..da`mi un pm si te lamuresc pe prvLast edited by grassu; 3 February 2010, 10:05.
Comment
-
Eu zic sa nu dramatizam atat de tare situatia. E o perioada mai speciala in cadrul LC Arad, in care orice poza despre intalniri e binevenita, chiar daca e stoc, cu mobilul, din avion, sau mai stiu eu cum.
P.S. Nu cred ca doar Sorin stie sa faca poze in LCAr... mai sunt si altii, doar ca trebuie descoperiti, prinsi pe la intalniri si convinsi. Timpul le rezolva pe toate.sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
e trist cand din cauza unor probleme nesemnificative oamenii nu isi mai aduc aminte de lucrurile importante:
La Multi Ani in primul rand celor care se recunosc acolo, celui din spatele aparatului foto, dar si a celor din LC Arad.
PS ce fetze inocente aveam (unii)Last edited by bubu_vasile; 5 February 2010, 09:20.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
Comment