stai ca vii tu inapoi ... sa vezi ce ti-o iei.
LoganClub Arad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Calduroase salutari membrului de la Bucuresti. Multumim de vizita! Sper ca va placut si va mai asteptam.
Originally posted by bubu_vasile View Postpoate faci tu un test la asa ceva cand te intorci de la prajit ...
Comment
-
173
In ciuda caldurii, intalnirea de astazi a fost una dintre cele mai bune intalniri de pana acuma...
Discutii multe si diverse, suc si apa minerala rece la discretie, ce mai, un mic bairam cum numai in Logan Club se stie face...
Pana la urma pe la orele 20 a trebuit sa fim scosi din parcare ca incurcam circulatia pe acoloAttached Filessigpic
Comment
-
Originally posted by Rouge de Feu View PostDaca sunteti curioasi de oarece iesiri, intrati pe thread-ul cu intalniri nationale, unde am propus eu ceva. Astept acolo pareri.
Ati facut bairam cu 3 masini? Imi pare rau ca nu am putut veni, dar am fost la o nunta. Daca stiam ca ati stat asa tarziu, va faceam o vizita, ca am fost in vecini la " Riviera ".
Fac si aici o rectificare - din greseala am scris "intalniri nationale" cand de fapt am vrut sa scriu sa intrati pe thread-ul nostru al aradului cu " Excursii Organizate De (si Intre) Membrii LC Arad ".
Originally posted by Rouge de Feu View PostDaca sunteti curioasi de oarece iesiri, intrati pe thread-ul cu intalniri nationale, unde am propus eu ceva. Astept acolo pareri.sigpic
Comment
-
176 - 30.07.2011
A mai trecut o intalnire...
Prezenta:
1. Black Pearl
2. bubu_vasile
3. Shaloo
4. 12Vlad
5. flavinho
6. Attyb
7. AR-18-MOS
8. MAVERICK_SS
Bonus:
1. Cine zice ca Loganul nu e o masina eco-friendly ? Tractiune ecologica cu emisii zero - optional - priceless
2. De ce nu au nevoie cei de la pizza de femeie de serviciu ??Attached Files- DSCN0003.jpg (138.2 KB, 185 views)
- DSCN0004.jpg (144.0 KB, 54 views)
- DSCN0005.jpg (140.3 KB, 49 views)
- DSCN0006.jpg (159.8 KB, 46 views)
- DSCN0012.jpg (169.2 KB, 54 views)
- DSCN0009.jpg (173.9 KB, 55 views)
- DSCN0021.jpg (137.3 KB, 51 views)
- DSCN0023.jpg (49.8 KB, 50 views)
- DSCN0024.jpg (139.0 KB, 50 views)
sigpic
Comment
-
177 - 06.08.2011
Azi nu am mai ajuns la intalnire, in schimb, va salut de la vecinii nostri, din Budapesta. Vremea e frumoasa, unguroaiecele frumoase dar maine vin acasa.
Daca a mai fost cineva azi la intalnire sa zica aici prezent (in afara de ZSO, cu care am vorbit).
Prezenta (provizorie):
1. ZSO
2. Miky48
3. ...
...
PS: Ce/cine mai circula pe Dunare pe aici...Last edited by MAVERICK_SS; 18 August 2011, 13:43.sigpic
Comment
Comment