only red ...
LoganClub Arad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
181 ...
Prezenta:
1. Miky48
2. 12Vlad
3. Pupy
4. ZSO
5. bubu_vasile
6. Black Pearl - sosita dupa sesiunea de poze
7. MAVERICK_SS
Bonus - poza de care va vorbeam acum cateva saptamani :PLast edited by MAVERICK_SS; 10 September 2011, 21:48.sigpic
Comment
-
Saptamana aceasta, mai exact intre 1-2 octombrie va avea loc in parcarea de la Carrefour - Armonia, Dacia Duster Offroad Experience. Din cate stiu acest eveniment consta in parcurgerea unui traseu "offroad" de catre un pilot specializat, vizitatorii fiind pasageri.
Ce-ati zice daca am face intalnirea de sambata la Armonia macar mai vedem ce si cum e pe acolo, mai ales ca evenimentul e intre orele 10 - 20 asa ca ne putem da si noi pe post de pasageri cu Dusteru' ??sigpic
Comment
-
Salutare tuturor!
Va rog sa ma ajutati cu niste propuneri: magazin piese caroserie,un service mai bun unde mi-asi putea repara masina. Ieri am fost victima unei tamponari in lant pe soseaua de centura, din care am iesit sifonat destul de rau.
Multumesc, anticipat pentru ajutor.
Comment
-
Pai daca ai fost victima, inseamna ca nu o faci pe banii tai. Cumpara piese de uzina si fa-o unde simti tu ca nu ar uita sa puna una alta la loc. Eu am avut 3 reparatii la caroserie la Verbita ( minore ) si a fost ok. In schimb la partea mecanica ..... era sa mor din cauza ca nu mi-au verificat bine placutele de frana...sigpic
Comment
-
Originally posted by Obsolete View PostPai daca ai fost victima, inseamna ca nu o faci pe banii tai. Cumpara piese de uzina si fa-o unde simti tu ca nu ar uita sa puna una alta la loc. Eu am avut 3 reparatii la caroserie la Verbita ( minore ) si a fost ok. In schimb la partea mecanica ..... era sa mor din cauza ca nu mi-au verificat bine placutele de frana...
Comment
-
Salutare, am o chestie interesanta sa va zic, saptamana trecuta am fost in Lituania 1600km dus 1600 km intors, 5 persoane , cu un portbagaj ticsit de bagaje, cu un Logan 1.5 dci 70 cai , an 2011 cu ceva motor Eco . consum 4.5 l% maxim, la 130Km/h turometrul e la 1600 turatii, si masina nu e lenesa deloc unde era drum trage pana la 170 exemplar
Comment
Comment