If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnirile se tin tot la ora 5? Eu am trecut pe la 5 si un sfert, api pe la si jumate. Am stat vreo 5 minute si am intins-o, ca nu am mai fost de mult si am crezut ca s-a schimbat ora.
O sa incerc vin sambata la 16.30. Sper ca sambata asta sa fie castigatoare si sa gasesc pe cineva mai priceput, dispus sa isi dea cu parearea ca am 2 "open points" :
- aud un cloncanit in spate can iau piciorul de pe acceleratie si intra masina in frana de motor. Nu am reusit sa imi dau seama ce este, si sunt 95% sigur ca nu e benzina dir rezervor.
- mi-am luat 2 goarne cu compresor pe 12 volti. Vreau sa inlocuiesc claxonul existent, insa nu l-am gasit inca. banuiesc pe unde este, insa nu l-am zarit inca
ne pare rau ca nu v-am asteptat, dar sincer vorbind veniti atat de rar incat ne-am gandit ca vom fi doar noi si cum nu puteam sta prea mult am zis ca oricum nu o sa mai vina nimeni si am plecat. asta e ... maine poate ?
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
o sa spunem in zilele urmatoare
putina rabdare va rog
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
193 ... Vreme calda astazi pentru perioada in care ne aflam condimentat cu discutii aprinse despre cauciucuri de iarna si diverse sisteme de asistenta: ABS, ESP, AFU, TC, ETC ...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment