Super intalnire, super gazde. A fost minunat. Multumim aradenilor pentru primirea calduroasa si speram sa ne revansam. Nota 100+ pentru ziua de ieri.
LoganClub Arad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by bubu_vasile View Postcum le-ai pus asa fara sa se poata mari ?
ca io nu ma vad in cart nici macar in poza, in realitate nici nu ma vedeam, dar ...
O sa ma gandesc la alta solutie.sigpic My Black Pearl
Comment
-
post reply, manage attachments(gestiune atasamente),selectezi fisierele cu browse si upload(incarca)
Vezi sa fie cat de cat redimensionate, ca daca nu ai net puternic si pui sa incarce 10 odata, o sa se opreasca.Ori pui 2-3 la incarcat ori redimenzionezi si dai drumu la mai multe.Last edited by Cristi_Xp; 13 February 2012, 19:19.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Stiu , dar oricum dureaza foarte mult si pe pot incarca doar cate 5 poze odata iar eu am 108
Daca merge linkul asta e ok, daca nu, nu voi avea incotro si voi recurge la varianta ta
sigpic My Black Pearl
Comment
-
Da intr-adevar faina intalnirea. A iesit super.
Originally posted by Black Pearl View PostCateva poze si de la mine:...Originally posted by bubu_vasile View Postcum le-ai pus asa fara sa se poata mari ? ...
Scuze dupa ce am postat am vazut ca ati discutat si voi despre poze si ca le-ai pus pe "Postimage". Merge, dar pe site-ul asta dupa cum vad, este greu pentru cei care vor sa le salveze, ca trebuie sa le salveze bucata cu bucata si asta chiar ca dureaza.Last edited by Rouge de Feu; 13 February 2012, 21:08.sigpic
Comment
-
204
vreme buna... lume putina... zapada din belsug )
Prezenta:
12Vlad
Mos
Bubu_vasile
Comment
-
Comment
-
discutiile prealabile au fost meseriase, dar alea de dupa si mai interesante
apropo ... la a doua poza calupul de zapada a cedat la protagonisti in cap )Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
Comment