If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
PS: am fost si eu o data la pens. Maria, foarte frumos locu', din pacate am fost nevoit sa beau bere fara alcool...pe atunci n-aveam masina, eram soferu' lui fratelo.
@bubu_vasile: prin postul meu argumentam de ce nu mi-as mai lua dacie ( vezi postul #439 de la pagina 22 ) ...nu stiu ce ai inteles sau crezut tu dar partea care imi e dedicata mie din postul tau .....bate cu totul in alta directie...
Dar sper ca se prinde peste ca am fost duminica la unguri si nam prins decat 3 pesti , si acolo ziceau ca-i mare pescarie si ei nau mai bagat pesti de anul trecut cred
Ar55ham: la bodrog nu ii manastirea aia care se fac slujbele alea noaptea ? Daca mai tin minte bine , cum vi dinspre timisoara dupa bariera faci stanga si mergi umpic , nu ?
Ar55ham: la bodrog nu ii manastirea aia care se fac slujbele alea noaptea ? Daca mai tin minte bine , cum vi dinspre timisoara dupa bariera faci stanga si mergi umpic , nu ?
Grassu: aia cu avertizarea pentru "discutii" se referea la inceperea unor discutii "de ce nu mi-as lua logan sau de ce mi-as lua logan".
iar cealalta chestiune aia cu "explicatia" cu intalnirea comuna se referea la PS-ul tau cum ca csebalyn e din tm, si incercam sa explic de ce mai posteaza unii "urari de bine" pe aici pentru seba.
e intradevar alambicata toata situatia. si mie mi-au trebuit vreo 20 min sa imi dau seama ce si la ce am raspuns
hai sa trecem peste ...
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Am mutat cateva posturi care erau cu totul off pe threadul "general".
am lasat astea de mai sus cu pescuitul fiind la limita, dar daca vreti sa continuam discutia hai sa o mutam pe threadul "general". ok ?
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment