Restul pozelor cand apar? Si bineinteles filmari,ceva?
LoganClub Arad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Apar acum. imi pare rau, dar nu am nici un program cu adevarat profi pentru resize la poze, deci va trebui sa asteptati putin sa le vedeti.
imi cer scuze de pe acum, dar datorita faptului ca a fost un du-te vino continuu pozele nu au prins clar toate masinile. Aici imi cer scuze in principal la norby a carui masina a fost mascata de GZB-ul lui bigman si nu mi-am dat seama decat cand am ajuns acasa. de asemenea aparatul meu nu a reusit sa prinda intr-un singur cadru pe toata lumea de aceea pozele sunt facute pe "bucati". oricum cei care au fost acolo stiu ce si cum.
mie mi-a placut intalnirea. sper ca si voua si sper intr-o reeditare.
Ca prezenta:
Arad: bubu, maverick, norby, becudani, evol, mos, mos jr, gaby
Timisoara: streulea, bigman-mareom, virtualmansorin, vali007, diavolutu, lau, tm87kis, si 2 prieteni de ai lui bigman la care imi cer scuze ca nu le-am retinut numele.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Norby, scuza`ma ca te intreb ...tu ai inteles macar intrebarea mea ?? Intrebam cate masini or venit (cate ca numar. ex: 1, 3, 20, 44, s.a.) sau tu postezi doar ca sa iti faci numar mare de posturi ??
crististreulea: intr`adevar, am pierdut destule la viata mea ...dar n`am nimic de regretat
Comment
-
5 masini
sorin cu golful, lau_swat, tm87kis, vali007, mareom
am dat multiple upload si cred ca nu pot posta filmul pina nu termina pe toate de urcat... numa 7 filme ... deci aproximativ 700megaLast edited by crististreulea; 20 April 2008, 21:11.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
-
Deci se pare ca la norby i-a placut. eu zic sa incepem sa facem lista pentru o iesire la iarba verde l-a norby acasa
pozele nu sunt sus pentru ca eu nu le-am putut posta din cauza marimii. le-am trimis la sorinj sa le micsoreze, dar cred ca nu a apucat inca. ma stradui sa fie cat mai repede.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
Comment