Si-a anuntat venirea si 10Tacles cu sotia ... oare pe unde umbla mavericku' ? tot la costinesti ?
LoganClub Arad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Roude: un numar de telefon la mine pe PM ca sa putem lua legatura. nu vreau nici sa asteptam degeaba dupa cineva dar nici sa plecam fara careva doar pentru ca a intarziat un pic.
bine ?
off: grassuuuu .... te-am vazut azi la 11.30 la tribunal. ce era cu ochii aia bulbucati ? de la xenoanele mele de aseara ?Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
As veni si eu la felix dar nu pot sa conduc ca o sa fiu obosit ...dar inca nu stiu care-i treaba ...cred ca am treaba mai dupamasa si inca nu stiu sigur.
@bubu_vasile: dormisem de la 4 pana la 7 ...si de la 7:30 pana cand m`ai vazut am stat la lucru ...dupa care am fost la un prieten in podgoria, cu care am fost prin oras, dupa care am fost la un prieten in vladimirescu, dupa care am ajuns acasa si somn pana acuma
Numai bine !
Comment
-
Bravo dani ... asa te vreau ... cu incredere si veselie inainte
si eu ma duc indiferent de vreme. sa scap dracului de rutina asta tembela si sa uit de lucru macar pentru o zi.
beculeee .... trimite-mi si mie numarul de telefon ca nu il am.
am inceput sa tremur de nerabdare ...
PS tocmai m-am alergizat urat de la niste medicamente, dar ma duc si daca stiu ca o sa car sacul cu medicamente si alifii dupa mineCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
Originally posted by MAVERICK_SS View PostAm revenit...bubu ti-am trimis PM cu explicatii, eu nu ajung la Felix fiindca am sarbatoare in familie si nu pot lipsi. Presupun ca intalnirea locala de la patinoar de sambata dupa-amiaza nu se mai tine, tinand cont de cati dintre voi mergeti la Felix...
Comment
-
Pai eu sper sa va intalniti.
mai raman prieteni si pe acasa. maverick a spus ca nu vine la Felix dar mi-a spus pe PM ca daca se tine intalnirea face un efort si vine la intalnire. Mai este evol care poate reuseste sa ajunga la intalnire, tavi, wizard la fel.
Poate vine si sorinj dupa ce termina cursurile la sannicolau. deci este cine sa vina.
eu zic sa incercati sa va intalniti plus ca vremea din cate am inteles o sa fie faina.
deci SAMBATA LA ORA 16.30 intalnire LC Arad la locul obisnuit.
ps: poate sunt si dintre cei care si-au anuntat plecarea dar care din varii motive raman acasa si vin la intalnirea din AradCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
Originally posted by grassu View PostAs veni si eu la felix dar nu pot sa conduc ca o sa fiu obosit ...dar inca nu stiu care-i treaba ...cred ca am treaba mai dupamasa si inca nu stiu sigur.
Originally posted by boris View PostTe deplasezi cu bubumobilu si familionu like shtreulea cu socrii ? la intilnirea cu spaic la clu****** nr 2 ?sigpic
Comment
Comment