If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ai uitat sa precizezi wizardul ca virgula coletul va fi trimis organizatorului de intalniri si va contine tricourile tuturor (asta pentru a scadea costurile de transport si de a usura munca celui ce trimite). Deci cine se trece pe lista ar fi bine sa aduca banii la intalnire sambata ca sa ii am cand vine coletul (ca stau cam pe minus cu finantele)
aia nu mai stiam bubu, na bine sper sa ajung la intalnire sa dau si eu bani pentru ele
Acuma daca nu ajungeti la intalnire nu e un capat de tara. Putem sa ne intalnim intr-o seara cand ies cu copiii la plimbare. Important e sa ajunga banii la mine inainte de colet. Oricum la mine e nasol programul de sambata. E ziua unei prietene bune de a sotiei si cel mai probabil o tine la Carpinis jud. Timis si e si aniversarea de casnicie a parintilor mei. Sincer ma apuca groaza cu impartitul intre aniversari si intalnire. Dar se rezolva cumva toata treaba.
Pentru cei interesati si daca sorin nu s-a razgandit poate facem o sesiune de shooting la Vladimirescu (a tras sorin niste poze sambata trecuta ... Super). Sa va spalati masinile sa iasa bine in poze
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Pentru cei interesati si daca sorin nu s-a razgandit poate facem o sesiune de shooting la Vladimirescu (a tras sorin niste poze sambata trecuta ... Super). Sa va spalati masinile sa iasa bine in poze
Acuma daca nu ajungeti la intalnire nu e un capat de tara. Putem sa ne intalnim intr-o seara cand ies cu copiii la plimbare. Important e sa ajunga banii la mine inainte de colet. Oricum la mine e nasol programul de sambata. E ziua unei prietene bune de a sotiei si cel mai probabil o tine la Carpinis jud. Timis si e si aniversarea de casnicie a parintilor mei. Sincer ma apuca groaza cu impartitul intre aniversari si intalnire. Dar se rezolva cumva toata treaba.
pe acolo pe la fostul combinat chimic, sa fie asa niste poze mai SF, gen cernobal si loganu ))))
O sa il rog pe sorin cand ajunge acasa si citeste pe aici sa puna pozele alea 2 care mi-au placut mie (aia cu balta si cu turnurile) sa vezi ce frumusete de poze.
oricum trebuie sa spunem ca suntem cei mai tari la poze de pe LC, asta cel putin din punct de vedere al ideilor si al originalitatii. Si pentru asta trebuie sa ii multumim in primul rand la sorin.
multumesc sorin.
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
"oricum trebuie sa spunem ca suntem cei mai tari la poze de pe LC, asta cel putin din punct de vedere al ideilor si al originalitatii. Si pentru asta trebuie sa ii multumim in primul rand la sorin.
multumesc sorin."
Si eu iti multumesc bubule... dar nu se simte la puncte!! Am avut actiuni la greu, poze la fel, toti sunt multumiti, dar nimeni nu ofera nici un punct, de parca asta ar costa mai mult decat un click! Asta e... e mai bun ce e pe gratis.
La urmatoarea intalnire avem 2 evenimente importante:
- aduce @AR77PAG ceva de baut (fara alcool - poate ceva sucuri) ca sa stropeasca proaspatul carnet
- aduce @Octavian__28 ceva de baut (cu sau fara alcool) si ceva de mancat (poate niste cirese) cu ocazia depasirii la numarul de postari a lui @crististreulea (sa speram ca pana sambata il ia??)
Nu pot sa cred ... Chiar l-a ajuns ? Ma tot uitam de ceva vrem ca era tot in coada lui streulea apoi s-a distantat cristi la vreo 150 dar se pare ca a tras tare tavi iar cristi merge mai nou in deplasari decat sta la calculator (a venit de 2 ori in arad in 4 zile).
PS l-ati auzit pe sorin ... Sariti la puncte
Asta in cazul in care nu chiulesti. Ca data trecuta ne tot uitam doar doar apari.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment