If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Apropo de Venetia si de inghetata.De maine voi lucra acolo 2 saptamani ca si ospatar,deci o sa ma puteti vedea acolo.
Faza e ca lucrez de la 17 la 23 cu o zi libera pe saptamana si e cam greu.
Practic eu tin locul unui ospatar,ca eu am mai lucrat acolo luni de zile si mi-a ajuns!!!
Am ajuns si eu intr-un final inapoi pe aici. Cam greu, dar asta e. Ma bucur ca v-ati descurcat si singuri desi vad ca sunt multi care vor functia de organizator. Ce e aci ? Lovitura de logan ? Puneti-va pofta in cui.
nu stiu ce surpriza v-a facut sorin, dar pentru mine surpriza a fost aparatul ala foto din mainile lu' sorin
apropo de inghetata. Ieri am mancat si eu una de visine acolo la venetia si mi-am dat seama de ce vi-a placut atata. E super. Imi pare rau pentru grassu ca a patit-o cu inghetata, dar ce se astepta cand a comandat inghetata cu vodca ???? Nu se impaca cu masina.
zilele astea sper sa pot intra mai des ca vad ca va faceti de cap.
Azi o zi speciala cu tema "ascultat motor Renault 1.4i cu batzul" - autor @Octavian__30. Pe langa asta o mini-sedinta foto cu Tigra (nu cu tigru). Si pentru ca sezonul cald e in toi ne-am racorit la o inghetata (eu am nimerit una dintre cele mai bune inghetate mancate vreodata).
(nu cu tigru). (eu am nimerit una dintre cele mai bune inghetate mancate vreodata).
Tigru nu a mai ajuns maica-mea a plecat la Tulcea la eveniment aerograf (RAW, ROmanian Airbrush Workshop) ,si eu n-am avut cu cine sa vin.
Sorin ce inghetata buna ai nimerit ? Sa ne spui si noua ca sa stim ce sa luam
Una cu alune si caramel... 3 tipuri de inghetata: ciocolata, caramel, cafea, peste care frisca, arahide, alune, nuci, caramel, ciocolata, si niste biscuiti supercrocanti inmuiati in caramel.
Of cand ma gandesc, imi vine iar pofta...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment