Acolo vreo liniuta am cu cine sa fac (loc este...?)
LoganClub Arad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Vi cu scuteru..? (numai asa ma bag cu tine).Last edited by crististreulea; 5 September 2008, 10:36.
Comment
-
Asa deci @MAVERICK_SS si @Octavian__30 vreti sa deveniti staruri de televiziune? Poate ca daca venea antena1, PRO tv-ul, OTV-ul ma bagam si eu la o tura de Sannicolau, dar asa nu merita investitia (nu in motorina ci in timp).
P.S. Sper sa o luati ca pe o gluma si sa va distrati de minune.sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Din cite am inteles, din timisoara s-au anuntat o gramada, o sa fie spectacol! Daca va place spectacolul, nu ezitati
asadar si in concluzie, daca iti place spectacolul sorine, merita investitia
nu mai stiu daca am facut update si aici:
aproximativ la ora 11:00 se aduna lumea la sinnicolauDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Pai, in principiu eu zic ca cei care merg la Sannicolau si nu numai pot sa vina pe la 09:30 la patinoar, iar pe la 10 delegatia aradeana poate ridica ancora. Informativ, eu am 3-4 locuri in masina, pentru cei care vor sa mearga dar fara masina.
Astept confirmarea locului si orei de intalnire.
Stima.
Later Edit: Desigur, intalnirea de la 16:30 ramane valabila, deoarece pe atunci mai mult ca sigur vom fi ajuns inapoi in AR (poate reusim sa convingem cativa colegi timisoreni sa ni se alature )Last edited by MAVERICK_SS; 5 September 2008, 14:03.sigpic
Comment
-
Vin si eu 100% , cu inca 3 preceni
Comment
-
As venii eu cu tine octavian da n-am sange sa ma duc cu tine)
Comment
Comment