hehe, pe mine nu prea m-ai prins in poza,numa pe grassu asa ca nu ai "dovezi clare" )
LoganClub Arad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Eu sigur o sa vin cu aparatul foto. Multumesc Bubu, Sorin pentru ajutor.
Astazi am facut primele poze. Stiu ca Sorin ar fi putut face una din primele trei.sigpic My Black Pearl
Comment
-
-
Dupa "discutiile" de azi edilul municipal va trebui sa faca ceva curatenie (obiectul delict este prezent in ultima poza).
Prezenta azi a fost realizata la "ora albastra" evident cu camera pe trepied.sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Unde e ultima poza sorine ? Ca vrem sa o vedem si pe aia. Cu toate ca e din ce in ce mai intuneric la intalniri si mai frig atmosfera a fost calduroasa, iar subiectele ca de obicei foarte diverse. Si tot ca de obicei nu s-au abtinut sa nu se lege de becurile meleCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Lili: asteptam mai mult de la tine vrem sa vedem niste poze (ca sa nu te gandesti la alte lucruri).
maverick+wizard: prevad cateva discutii prelungite pe aceste subiecte. A devenit o chestie obisnuita sa fac raportul la consum si de acum incolo nivel de ulei. Apropo' ... Va trimit melodia aia cu Xin Xen Tou ? sau preferati taragotul ?Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
S-a consumat a 40-a intalnire fara ca vreo unul din cei prezenti sa sesizeze asta! Oricum, intalnirile nocturne sunt constructive...
Scuze de neconcordanta datei... dar a fost defecta lanterna. )Last edited by sorinj; 15 November 2008, 20:46.sigpic
207 noir obsidien
Comment
Comment