If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Deci...nu stiu de ce e mai inalta...iti dai seama daca era in prim plan...?
Probabil ca la mine au incurcat arcurile...si au pus arcuri pt diesel...(la schimbu de noapte)
PS: acum m-am uitat si eu mai bine, e clar mai inalta.
Ioi ....eu de fapt glumeam ...nu apucasem sa pun niciodata iconuri de astea de "scandal" si mie imi plac foarte mult ( desi nu sunt violent ) si postu` asta a fost perfect ( si parea si credibil ). In fond si la urma urmei nu`s curios de numar ...cine are treaba cu mine ...sa imi dea un pm ..k le dau si adresa ...i`m ready !!
Sper ca nu v`ati suparat pe mine ....si in cazu`n care v`ati suparat ...da`ti voi de baut !!
propuneti si voi un organizator pentru Arad...
Si nu mai scrieti "mirc"
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
multumim Cristi_XP pentru ca ai dat Aradului demnitate si l-ai pus acolo unde de fapt ii era locul ... wow ce "patriotic" ... nu pot sa cred ce am scos din mine ... dar sa stiti ca eu chiar cred ce am scris aici ... meritam si noi sa fim alaturi de cei mari...
Cristi - cand ne intalnim prima oara fac cinste cu un ceai sau o ciocolata la rompetrol
Streulea - si tie man ... ca stiu ca o sa "sari" in sus
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
@sorinj: Eu imi cer scuze fatza de tine ca nu trebuia sa iti faci griji si sa iti ceri scuze, ca am zis-o in gluma ...mii de scuze
Legat de un organizator de intalniri pentru arad ...eu zic sa se ofere cineva care are mai mult timp liber (mai ales in weekenduri) si sunt mai mult ca sigur ca ceilalti aradeni o sa`l acceptam (asta e parerea mea). In cazul in care sunt mai multi care doresc sa fie organizatori o sa votam (eu zic ca asa e cel mai corect) Numai bine !!
huh ... eu daca vreti ma ofer .... sa nu ramana aradu' fara maestru de ceremonii. asta nu pentru ca as avea prea mult timp liber, dar ... daca e altcineva hotarat la functia asta sa zica
apropo' de timp liber: sambata am un curs de la 14.00-18.00.
Putem sa ne intalnim mai repede ? la 13.00 spre exemplu ? daca nu puteti, atunci nu voi putea participa saptamana asta. Sau poate facem intalnirea duminica ? hai ca astept impresiile, propunerile, etc... alea alea
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
hai sa va propun la toti un nou thread. va bagati la pozat gropi nasoale sau canale ridicate la dracu, drumuri praf sau linii de tramvai nasoale ? toate "adunate" de prin orasul nostru ? in fiecare zi sa strangem cateva si sa vedem ce "iese" dupa o luna ?
ceva de genul "nici o zi fara o groapa in drum"
ce ziceti ?
hai sa va propun la toti un nou thread. va bagati la pozat gropi nasoale sau canale ridicate la draku, drumuri praf sau linii de tramvai nasoale ? toate "adunate" de prin orasul nostru ? in fiecare zi sa strangem cateva si sa vedem ce "iese" dupa o luna ?
ceva de genul "nici o zi fara o groapa in drum"
ce ziceti ?
o idee foarte buna
PS : intalnirea o putem pune si Duminica....nu e nici o problema
maverick: rolul maestrului este de a va impulsiona si nu de a decide de unul singur data si ora intalnirii. daca e bine duminica pentru toti e ok. daca e mai bine sambata pentru voi atunci nu e nici o problema. trebuie facut cum e mai bine pentru toti, nu conteaza "titulatura" ...
deci ... astept confirmari si voturi pentru sambata la 14.30 sau duminica la 14.30
lista e deschisa.
pentru duminica:
1. bubu
pentru sambata:
1. ?
PS. chiar daca sunt doritori pentru ambele zile, intalnirea se face o data, atunci cand se strang cei mai multi
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment