Originally posted by bubu_vasile
View Post
LoganClub Arad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpic
-
Pt. membrii nu e taxabil (dai si tu o bere cand o sa fiu pieton si eu dau doua ).
O sa-l pun pe cd. Are 32 de mega...tot tot tot ce vrei sa sti de masina, pana la ultima piulita, cum se demonteaza, cum se monteaza, coduri bla bla bla...
Comment
-
Originally posted by bubu_vasile View Postk...
1. bubu
2. tavi
3. wizard
4. maverick
5. grassu
6. evol - pe la 13 si 10
7. sorinj (ups .. nu am vorbit inca cu el)
8. ??? poate norby (daca tot nu-i place arham ) ?
9. ??? altii ?
ps trebuie sa aflu si eu unde e atelierul ala de langa gen 4 (pentru folii) - xenoanele sunt aproape rezolvate ... eftinsigpic
Comment
-
io la tavi nu ii dau bere ... cel putin nu inca ... nu de alta, dar ramane pieton 3 luni
wizard: da. sambata 13.00 in acelasi loc, parcarea de la patinoar cu intrarea pe la semafoare
ps tavi, io in schimb iti spun ce probleme ai cu suspensiileCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
da ... eu cred totusi ca ti le-au pus de la ceva Aro ... dar am si o solutie: fugutza la timisoara, il iei la bord pe mareom, boris si sorin (pe streulea nu are rost) si faci un drum prin arad dupa cum urmeaza: intrii prin Calea Timisorii, treci podul (cu 5 km/h ca ramai fara carnet mai repede) o tai pe linia lu' 2 (strada aia de e in lucru acum) pana la biserica sarbeasca, treci apoi pe fosta 6 martie, o dai in stanga si iesi pe Andrei Saguna si apoi o iei spre Kaufland (ca sa iti incalzesti bine gumele) apoi intrii pe andrei muresanu (strada cu streaptesurile - stii tu care) - acolo e perfect de indreptat gumele in canalele ridicate, iesi pe 30 decembrie si o iei pe mal spre Maranata (acolo e numa bine pentru suspensii) te bagi pe sub viaduct in micalaca veche (este o trecere meseriasa pe sub liniile de tren - cei din micalaca o stiu) iar acolo ai ocazia sa iti indrepti putin si scutul, o iei pe abrud (prietenii stiu de ce) apoi neaparat iesi pe la rompetrol ca sa prinzi si strada cu fantana aia marfa (vezi pe thread-ul cu gropile ca a pozat-o wizard) .... si ... deja cred ca aberez ... de la temperatura mi se trage.
Concluzia e oricum sa ajungi cu ei acasa la tine sa le arati strada ta si sa ii inviti la masa. Cu asta sigur te-ai rezolvatCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
-
Originally posted by grassu View Post@Octavian___28: imi faci si mie un cd ?? Dau un pupic si un gratar si o bere vara la padure
@ar55ham: fara scandal ...am auzit ca vi sambatasigpic
Comment
Comment