super pozele si ai dreptate nu a fost indeajuns vopseaua ,care ar fi fost complicat sa mai comandam ulterior in + fiind adusa de afara.
LoganClub Arad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bai frate cum arata...inuman!
Imi pare rau ca nu am putut ajunge (montat masini de spalat, frigidere...ma rog...).
Sper sa mai vi, sa o vad si eu pe viu...
PS: intre timp mi-am pus la puct bicicleta din dotare, am uitat ce fain e sa te cari cu bitzicla....mai doua sapt si-un pic.
Comment
-
la naiba ... prima intalnire la care vin si fete (femei) si io lipsesc ... a trebuit sa ma duc eu in TM sa il vad pe boris ...
LE: nu sunt sigur, dar cred ca suntem primii care avem "loganite" la intalnire ... va rog nu ma contraziceti ...Last edited by bubu_vasile; 2 March 2008, 21:23.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
norby eu zic si daca iei si daca nu iei sa vii tot cu maicata se vede ca Doamna are gusturi si tu dealtfel !!!!! Felicitari
PS: cred ca sambata asta nu se va putea ,eu personal lucrez dupa amiaza iar mai multi din baieti pleaca la PALTINIS la intalnirea nationalaAm scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN
Comment
Comment