If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Bine ca Seba e ok, m-am cutremurat cand am auzit ce s-a intamplat.
PS: cine a filmat? Si cine spunea de mine ca tot timpul am ceva de spus...?
PPS: Seba a fost colegu' meu de banca la scoala, trebuia sa privesc clipu' si sa tac?
Grassu: s-a postat si aici pentru ca intr-un fel am fost si noi "implicati" prin intalnirea comuna pe care am avut-o. am ajuns si noi pe la locul accidentului, dar tarziu pentru ca noi eram deja la sannicolau cand s-a produs incidentul si pe urma ne-am intors.
PS de filmat au filmat multi, chiar foarte multi si multi au facut poze, iar de zis cine mai stie cine ce a zis pe acolo ca adevarul e ca era cam haos. toata lumea demonta masina, cauta obiecte personale prin crengi, iarba, etc, unii dadeau explicatii la politie (apropo' aici de la 140 la ora s-a ajuns la 100 la ora- pana la urma cat s-a declarat), deci fiecare avea alti pitici pe creier. apropo boris, voi a-ti dus bateria acolo s-au a zburat din masina ?
LE: streulea: cu cauciucurile cum a ramas pana la urma ? le-ati dat jos ?
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Mersi becudani .
As avea o idee buna pentru urmatoarea intalnire Logan CLub Arad.sa venim la mine sa facem un gratar,si dupa aceea sa facem un concurs de pescuit pe cine intereseaza,la Pensiunea Maria de la Bodrog.(ideea lu becudani cu pescuitu )
Si bineinteles se poate dormi la mine daca cineva doreste sa bea bere,si nu numa.Sambata seara este si Discoteca in satul vecin muzica de tot felu.Dar cine vrea sa doarma la mine sa aduca sac de dormit ca nu am atatea paturi) loc este destul pentru multa lume.asa ca ..ce ziceti?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment