Si daca nu aveam prietena...?
LoganClub Arad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Vad ca va incingeti aici deja Continuati pe threadul Discutii generale > http://www.loganclub.ro/forum/discut...-t3000p19.htmlsigpic
Comment
-
Miar place si mie sa ma dau cu trocariciul tau black pearl si pe scaunul soferului si pe cel din dreapta sa vad cum ii un stil agresiv de a conducetoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
Deci iti descriu eu asa un pic: nu o ''lalaie'' ca altii (de femei nici nu mai vorbim, scuze), pleaca de la semafor hotarata, nu doarme, ii place sa ii dea turatii sa rompaie toba(le) bine.
Acum doar nu vrei sa faca intoarceri cu frana de mana si sa faca derapaje controlate... )
PS: eu pe o distanta de ~1 km am ''reusit'' sa o pierd, din neatentie mi-a disparut din campul vizual. Ne tot jucam cu accelerari bruste si la un moment dat a diaparut )Last edited by Octavian; 23 June 2008, 10:39.
Comment
-
-
Originally posted by Octavian___30 View PostCe buna a fost inghetata aia...Cred ca o sa fac un gest frumos si o sa-mi scot prietena la acel local (n-am facut demult treaba asta, am emotii...)sigpic My Black Pearl
Comment
Comment