Originally posted by Black Pearl
View Post
LoganClub Arad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Nu stiu .... Poate de la lucru
dar stiu sigur ca a vrut sa ii smulga sirena de la saracu becu ... Asta de invidie si ca sa astupe gaura pe care o sa o lase coada de rechin... Pardon GPS-ul cand o sa il dea jos
apropo' ... ce ziceti daca weekendul asta ne strangem si fugim pana la veverita pentru un drive-test in grup si pe rand ?
le luam masinile, le sticuim cu sticul ala special a lu' maverick si apoi i le aducem inapoi in showroomLast edited by bubu_vasile; 16 September 2008, 10:38.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Ce parere avetii, daca pe timp de iarna ne mutam locul de intalnire la un loc mai "calduros" ? Doar o parere, majoritatea decide
Comment
-
O sa ne intalnim tot acolo si pe timp de iarna. In schimb putem sa stam mai putin si apoi sa mergem undeva la un ceai si/sau o prajitura, dar sa gasim un loc primitor si calduros si neaparat aerisit (adica fara ceata aia de la fumul de tigara specifica majoritatii localurilor)Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
Originally posted by AR77PAG View PostCe parere avetii, daca pe timp de iarna ne mutam locul de intalnire la un loc mai "calduros" ? Doar o parere, majoritatea decide
- parcarea de la iesire pe dreapta din Tunis
- platoul din dreptul acvariului din Valencia
- faleza oceanului din sudul Lisabonei
Propun sa se faca un poll, sa vedem unde doresc si ceilalti.
In parcarea noastra va veni frigul, dar eu spun ca ne putem imbraca. Mai scotociti prin arhiva si veti vedea ca in februarie nu eram in pantaloni scurti.sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
K ... Deci ne vom intalni tot acolo si vedem ce facem "after" ... Exclus variantele lui sorin pentru ca ne bat nevestele (eu cel putin mi-o iau) ... Mi-e si frica sa fac poll.
si dat fiind faptul ca a venit toamna va trebui sa discutam (la intalnire) si o eventuala modificare (din nou) a orei de intalnire.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
@andru_vs, daca te referi la faptul ca noi venim la intalnirile LCArad cu masini, raspunsul este: da. Daca te referi la faptul ca la intalniri mai participa si alte feluri de masinarii, raspunsul este: da. In fiecare sambata la ora intrunirii LCArad, trec pe deasupra capetelor noastre 2 avioane (uneori se intampla sa treaca doar unul, iar seara auzi la stiri motivul - a avut intarziere din cauza vreunui VIP).
Iti multumim pentru incurajari!
Pentru exemplificare:sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Merge careva azi la intalnire?:-/
Comment
-
Dupa o ora si jumatate de facut cuie am plecat de la meeting, iar dupa inca 15 minute a inceput o burnitza ca la carte.
@AR77PAG a revenit la o dragoste mai veche (Loganu') ca nu are "numere"? In buzunar...
Ca de obicei prezenta la a XXXII-a:sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Originally posted by sorinj View Postca nu are "numere"? In buzunar...
Comment
Comment