Putine dar sugestive (in spiritul intalnirii).
LoganClub Arad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Si cateva de la mine. Am vrut sa-l prind si pe Arthur intr-o poza dar Sorin a fost mai rapid si s-a bagat in fata. )sigpic My Black Pearl
Comment
-
@bubu_vasile, eu iti propun sa nu mai trantesti atata usa aia ca pana la urma se rupe si sa vad atunci cum pui alta noua.sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Originally posted by Norby89 View PostApropo mersi 10Tacles (parca asa e nicku) pentru test drive cu 1.6 -le tau cu suspensii sport Imi place cum merge!sigpicImbracat volane in piele http://www.youtube.com/watch?v=99W1jXEEJOU
Comment
-
B]Invitatie la a III-a Intalnire A Loganistilor In Zona Moldovei - IASI 15 Martie 2009[/b]
Ieri, 15.10.2008 participantii la a 50-a intalnire Logan CLub Iasi s-au decis ca in data de 15 Martie 2009, sa organizeze la Iasi aIIIa intalnire Regionala LOGAN Club din Moldova.
Urmatoarele detalii precum programul intalnirii, cazarea, meniu mesei festive, urmeaza a fi facute publice pe acest threat http://www.loganclub.ro/forum/treia_....html?p=189108
Dorim pe aceasta cale sa va lansam oficial invitatia de a participa la aceasta intalnire.
Astfel va invitam sa completati lista preliminara a celor ce doresc sa fie prezenti la aceasta intalnire.
Cu stima
Echipa Logan CLub Iasi
Comment
-
Mie imi place consumul lui (a lui 10tacles)
sorin: usa ? cred ca nu am baut destul lapte aziLast edited by bubu_vasile; 16 October 2008, 21:28.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
-
huh .. Mi-ai dat emotii ... Ma gandeam a cui usa am trantit. Imi faceam deja discursul de scuze. Pentru aia nu e problema pentru ca e virtuala. Eu nici macar nu am fost in masina, de fapt nu am vazut masina aia niciodata pana acuma.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Intalnire albastra foarte reusita in mijlocul lui octombrie. De ce albastra?
Pentru ca asa cum puteti observa din poza am fost de data asta cam in aer (albastru), dar mai ales pentru ca azi a fost ziua Loganelor albastre (5), din care doua ale noilor membri (cu cotizatia la zi).
@Red_Alin (albastru) era sa faca schimb cu nou venitul @Tiberiu (albastru) dar nu s-au inteles la bani. Poate data viitoare...
Dupa cateva nereusite (parcarea care nu trebuia) "Cristi_B" (albastru) a nimerit in sfarsit la locul de intalnire - care trebuie sa recunoastem e cam retras.
@wizard24 (albastru) dar si @Evolution (albastru) ne-au onorat cu prezenta dupa o absenta indelungata.
Si pentru ca sa spargem monotonia pozelor plicticoase, dupa atata inchis si deschis de usa (deja @bubu_vasile o inchide si o deschide de o saptamana), astazi loganistii au mai testat rezistenta eleronului Tigrei lu' @Black_Pearl.
@becudani, @Octavian__30 au revenit si ei la intalniri chiar daca nu sunt (albastri) mai ales ca somnul face tenul mai rozaliu. @MAVERICK_SS nu ne lasa chiar daca inca nu ne-am hotarat cat sa cotizam lunar sa isi ia omul din nou Logan.
Cu respecte... @sorinj
P.S. Totusi a lipsit un albastru de marca @grassu.sigpic
207 noir obsidien
Comment
Comment