Sunt poze da' apar mai tarziu
LoganClub Arad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Daca tot nu sunt poze, fa macar lista cu prezentii...
L.E. 666Attached FilesLast edited by sorinj; 12 July 2009, 22:23.sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Scuze pentru calitatea proasta. Sunt facute cu telefonul.
Comment
-
Te rog sa argumentezi afirmatia . De cand ai devenit fan diesel ?sigpicImbracat volane in piele http://www.youtube.com/watch?v=99W1jXEEJOU
Comment
-
Man, fan dizal sunt demult , dar nu 65 sau 70 cp.
Singura treaba care ma framanta puternic sunt injectoarele si pompa de injectie la dizal (prea multi am auzit/vazut ca au avut probleme).
PS: desigur nu sa ma bag la ******** (as pastra asta 1.4, l-as face avion).
Comment
-
Multumesc Mariuse... o data lipsesc si eu si ma si jefuiesti de functia de fotograf! Las' ca ne mai intalnim noi...sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
da, chiar asa ... urat din partea lui
si macar daca o vroia pentru el, dar de fapt e trafic de influenta (si nu numai) in favoarea lui tavi ... politica, ce mai !!!
LE: acum imi aduc aminte ca parca tavi l-a ajutat cu ceva la intalnirea de vineri ... probabil ca asta e "reversul medaliei"Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Chiar daca unii nu ma mai vor "oficial", va expun ultimele doua prezentze. (una neoficiala si una oficiala).sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
la cea neoficiala in spatele lui shaloo e BEBE ... care si-a facut cont si la noi si pe care il invitam de fiecare data cand poate si cand vrea sa ne viziteze
la PAGu' "dincolo" de semnele intrebarii trebuia sa pui grassu ... ca inca nu ne este in clar pe cine sa trecem la intalnire (shock)Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Si grassu era in masina mort de beat in portbagaj )
Comment
Comment