*off-topic:mai octavian, ti-e ti-ar fi bun un subaru ceva )...ca vad ca te pasioneaza liniutele seara prin oras,cu saracul logan :P
nici o zi fara o groapa in Arad - Alooo Primaria ! Se aude ?
Collapse
X
-
Cu masina ca masina , tu nu le simti asa rau sa vedeti ce oribil i cu mootorul toata gropita o simti, las :-j nu-i stres mai umpic si ies si eu cu loganu la intalniri, numa sa iau permisu, o sa pun si eu poze cu gropi , ca oricum ma plimb toata ziua prin Arad. Apropo salut toti Loganisti si nu numai din Arad!
Comment
-
O sa pun si cu Loganu numa sa vina tati acasa
Comment
-
Podul de la subcetate, acele denivelari sau cum le spune, menite, cica sa reduca viteza:| ( da defapt is puse sa ne rupem masinile si motoarele in ele)
Comment
-
Originally posted by AR77PAG View PostPodul de la subcetate, acele denivelari sau cum le spune, menite, cica sa reduca viteza:| ( da defapt is puse sa ne rupem masinile si motoarele in ele)
deci e cea mai imbecila si ce-a mai tampita idee care a avut-o falca sa puna asa ceva acolo!sigpic
Comment
-
Tin sa te contrazic @wizard24... denivelarile alea au un scop bine determinat, sunt puse acolo exact pentru cei care vin lansati si nu observa ca s-a amplasat de ceva vreme un semafor cu galben intermitent! sa nu uiti ca in zona de ceva vreme s-a dezvoltat o intersectie destul de periculoasa mai ales la ora de varf cand tirurile tranziteaza Aradul pe centura sud.
Sunt foarte multi (inclusiv eu uneori) care pe acolo baga talpa in acceleratie, lucru deloc recomandat. Ce e mai grav este faptul ca dupa respectivele denivelari a aparut o transee de la balansul tirurilor, la imbinarea podului cu rampa.sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
nu stiu acuma fiecare cu parerea lui, mie personal nu imi place :P
am asistat la un posibil accident din cauza lu' denivelarile acelea, cand o masina de selgros a venit lansat si a trecut in fata la un tir, iar cand sa trezit cu alea in fata, a pus frana brusca chiar in fata la tir,iar tirul la randul lui la fel a franat,si eu eram in spatele lui si tin sa va zic ca am vazut si eu pentru prima oara cum intra in balans o remorca de tir(am ramas masca),dar am avut noroc ca a reusit omul sa il tina si sa il "aseze" din nou pe sosea!sigpic
Comment
-
Pai tocmai asta iti spuneam si eu! Sunt foarte bine puse acolo tocmai pentru inconstientii care merg cu o viteza prea mare intr-o zona periculoasa!!
Daca ar dori cineva sa ne distruga masinile atunci am gasi denivelarile alea pe toate soselele din oras. Dar nu e asa, denivelarile sunt amplasate in locuri strict necesare. Daca mai tineti minte (astia mai batrani) "bucile lui Moisescu" erau 1-2 galme de vreo 10-15 cm inaltime puse cam la fiecare trecere de pietoni in zona scolilor! Alea erau cu adevarat criminale, astea de acum prin comparatie sunt egale cu zero. De fapt fac mai mult zgomot in habitaclu decat sa te zdruncine!... adica te atentioneaza cum ca ar trebui sa mai reduci viteza.sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
exact , mi se parea mie cunoscuta strada pe care ai filmat ca stiu cand am venit odata dupa frateto, apropo daca cumva gaseste careva un pormoneu cu acte sa stie ca i a meu, sau nah , i si talonu cu numaru motorului :-s permisu, buletinu, talonu, asigurarea!
Comment
-
Linile de tramvai de la podgoria , adevarati "munti", am uitat sa fac poza astazi pe centru de la teatru spre primaria au inceput lucrarile de asfaltare , momentan sunt la stadiul de ras(sau cum se spune) asfaltul vechi , speram cat de curand sa fie gata tot centru si porma si prin cartiere cel putin in Subcetate si Gradiste stiu ca se lucreaza si se face treaba
Numa BineAttached Files
Comment
-
In prima poza o groapa chiar in spatele primariei, destul de adanca sa ramai suspendat, noroc ca e in zona parcajului si nu o poti aborda in viteza.
In poza a doua un loc sugestiv pentru a parca masina in CENTRUL Aradului... asta imi aduce aminte de o reclama in care o d-soara cu cizme albe coboara dintr-un Nissan direc intr-o balta. E adevarat ca acolo e interzis sa parchezi, dar asta nu scuza primaria sa lase spatiile publice intr-o conditie jalnica!!
In ultima poza puteti vedea cum se parcheaza "la limita" (dai cu masina pana simti rezistenta din partea unui obstacol fix).sigpic
207 noir obsidien
Comment
Comment