If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
nici o zi fara o groapa in Arad - Alooo Primaria ! Se aude ?
Un singur giratoru sa gresit nu trebuia pus intre expo si piata de masini ci chiar la piata de masini. Duminica e jale acolo.
Un sens giratoriu fluidizeaza mai bine traficul decat un semafor, daca zona o cere trebuie construit si decat semafoare mult mai bine pica un sens giratoriu.
Oricum, trist e ca ne dispar gropile. Se transforma in damburi
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Oricum, trist e ca ne dispar gropile. Se transforma in damburi
Hai ca deja exagerezi, serios, drumu ala i de 100 de ori mai bine decat cum o fost , exact asa i si Autostrada dintre Linz si pana la vama cu Germania, si Evo are dreptate cu sensurile giratori, O sa vezi peste 4 luni de ce s-au facut sensuri giratori acolo
Daca chiar asa am ajuns sa nu ne bucuram ca avem drum asfaltat calumea atunci nush ce sa mai zic, mai bine erau gropi:|
Last edited by bubu_vasile; 30 May 2008, 08:09.
Reason: consecutive.
Intr-adevar avem drum asfaltat,dar in multe zone e Teroare. Iara in centru ...La semafoare....E urcare si coborare cum or pus asfalt nou(strat nou)...Acolo iara trebuie incetinit,etc etc....
PAG: nu e problema ca le asfalteaza. Problema e cum o fac. Crezi ca e greu sa faci "urcarea" sau "coborarea" de pe noul asfalt (sa o asfalteze gradat) ? Nu e greu, dar ce ii intereseaza pe ei ? Puteau sa mai traga 2 m de asfalt "in coborare" sau "in urcare" si nu mai erau damburi pe care nu stii cu ce viteza sa le iei (nu stii cat sunt de inalte) si nici nu iti dai seama exact unde sunt pozitionate pentru ca le-au facut pe reprize. Aseara am fost din nou pe acolo. Sorin a avut dreptate. Sunt doar 3+1 giratorii dar sunt deja prea multe. Ca parere personala puteau sa faca exact ca la metro (cum vii din gradiste), adica doua benzi inainte, una de mers dreapta si una de mers stanga. Dar nah ... Ne adaptam.
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Ca parere personala puteau sa faca exact ca la metro (cum vii din gradiste), adica doua benzi inainte, una de mers dreapta si una de mers stanga. Dar nah ... Ne adaptam.
Dar ar fi putut sa faca, dar dinou daca ar fi facut asa ziceai ca de ce o pus semafoare si acolo:>, deci Romanu niciodata nu e multumit, Dar nah ......Ne adaptam, lasa ca acuma ai si trotuare asfaltate pe unde sa iti plimbi copii :bigtongue:
Io aduc sucul ... Unii prieteni stiu de ce
sorin: io o sa ma chinui sa ajung din timisoara (de fapt de dincolo de timi) asa ca fa bine si mataluta sa ajungi. Se da de baut, mai putin de mancat si poate fugim sa facem niste poze interesante. K ?
@AR77PAG: Daca tot ne dai posibilitatea de a alege marca de bere, eu as opta pentru Corona (chiar acum degust o sticla si pot sa spun ca merita toti banii - adica echivalentul a 5 doze de Golden Brau).
P.S. Sper sa nu iei postul in serios, GLUMEAM !!! E foarte bun si Golden Brau
@AR77PAG: Daca tot ne dai posibilitatea de a alege marca de bere, eu as opta pentru Corona (chiar acum degust o sticla si pot sa spun ca merita toti banii - adica echivalentul a 5 doze de Golden Brau).
deci PAG'ule ... mi-am scris opinia despre acest subiect pe aici pe undeva, cat si despre tzapa pe care ne-ai tras-o. Promit ca drept pedeapsa nu o sa ti-l mai aduca Doru pe Gusti in vizita o perioada.
Noi restul sincer nu am mai postat pe aici nu pentru ca nu ar mai fi gropi ci din respect pentru tine (cat despre buze groase ....)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment