pai de ce nu o luati si voi "pe langa pod" ?
nici o zi fara o groapa in Arad - Alooo Primaria ! Se aude ?
Collapse
X
-
De fapt, chiar exista o varianta alternativa pentru podul de la Gradiste: in capatul strazii Ineului se face dreapta, dupa care se trec cele 2 treceri consecutive de cale ferata, se merge tot in fata iar in capat e strada Budai Deleanu. Trebuie sa stiti traseul, mai ales ca am vorbit la una din intalniri sa punem intre treceri masina lui Lau ca sa **** .
In alta ordine de idei, eu am auzit ca podul va fi asfaltat candva prin toamna, deci rabdare si tutun.Last edited by bubu_vasile; 7 August 2009, 00:55.sigpic
Comment
-
iar podul din subcetate e varza rau pe sensul de mers spre micalaca. si asta la doar cateva luni de la reparatia CAPITALA. bineinteles ca nimeni nu va fi tras la raspundere pentru asta. se va lasa asa pana la anul, iar la anul va fi reparat din nou pe alti bani.
spaga, cat e spaga stimabile ?Last edited by bubu_vasile; 4 February 2010, 10:11.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Daca tot vorbim de gropi pe care le iei in plin, mai semnalez nasterea uneia pe toata latimea drumului la intrarea in Arad dinspre Zadareni... Acolo s-a format un fel de saritoare, care imita celebrele rude finlandeze de pe traseele de raliu. (daca vii lansat cu peste 100 regreti sigur ziua respectiva)sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Pentru ca nu s-a mai scris cam de multa vreme in aceasta sectiune (cred ca din cauza ca in Arad au disparut gropile completamente) revigorez subiectul cu o stire "bomba".
Mult discutatul drum al oaselor - Spl. Gen. Praporgescu a intrat de curand in modernizare... cand? la mijlocul toamnei! Am auzit din surse sigure (si confirmate de fotografie) ca pe aceasta strada cu rang de splai, se va naste o baza balneo-nautica. Deja s-a inceput amenajarea canalului paralel cu Muresul, si s-a destupat primul gheizer de apa... in curand se va deschide statiunea, care va avea facilitati de 5 stele - bai termale, proceduri balneare, impachetari cu namol, iar pentru sportivi - un culoar cu doua piste pentru sporturile nautice. Biletele se pot procura direct de la primaria mun., sau de la s.c. bordurachinezeasca s.r.l.
Va asteptam cu drag la Arad...Attached Filessigpic
207 noir obsidien
Comment
-
si eu pe unde mama dracului mai circul ? intradevar de vreo 2-3 zile de cand au sapat santul ala pe margine e un adevarat calvar sa treci pe acolo. nu inteleg de ce nu inchid si lasa doar un singur sens. cel putin pentru urmatoarele 12 luni pana cand vor trece la spartul si celuilalt sens de mers, asta desigur neinsemnand "rezolvarea" primului sens.
inca o lucrare tipica. bravos ca se face strada ca era cazul, dar de ce naiba nu se poate gandi inainte de a se face ceva.Last edited by bubu_vasile; 4 February 2010, 10:12.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
da face Falca magii sa dispara asfaltul
Comment
Comment