Originally posted by Red_Alin
View Post
Discutii Generale Intre Membrii LCArad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Din cauza unor probleme medicale ma vad nevoit sa "dispar" vreo 2 poate 3 zile de pe aici. o sa va rog pe cei interesati de intalnirea comuna cu TM sa ia legatura cu acestia si sa stabiliti de comun acord o ora de intalnire. ca sa nu ii grabim foarte tare ma gandeam la o ora de intalnire mai tarzie (gen 15.00 sau chiar 16.00). sper ca totul sa fie bine pana sambata si sa nu ratez intalnirea.
oricum o sa rog pe cineva sa ma "informeze" despre discutiile voastre
sper sa fiti cuminti in lipsa mea
PS au venit stikereleCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Nu prea pot timisorenii sambata asta ...mareom nu poate,crististreulea nu,deci mai bine ar fi atuncia sambata cealalta sa fie intalnirea comuna,si daca vreti cum am zis eu ...la mine..cu gratar,alea alea.....deci sambata asta intalnire obisnuita...si avem stickere
ps. Bubule noi tot timpul suntem cumintiLast edited by Norby89; 8 April 2008, 14:16.sigpic
Comment
-
PS: Intalnirea comuna ARAD ,TIMISOARA va fi pe 19 aprilie Sambata.cu ora inca nu stim,dar pe la 16:00 , 17:00 ar ajunge Timisorenii.Last edited by crististreulea; 8 April 2008, 20:38.sigpic
Comment
-
Am sters 30 de posturi, am impartit cartonase si azi am draci! Nu va puneti cu mine!
bubule tu sa te faci bine si sa fi sanatos, ii rezolv io aici, numa sa mai vad offtopic sau ceva ce pare a fi cearta
ontopic: dupa cum zicea norby, amu simbata eu nu pot si se pare ca nici mareom. saptamina viitoare pe 19 ar fi ideal. tot in acea simbata este si rally la sinnicolau care se termina la ora 16. de acolo or sa vina citiva in directia arad. de asta ziceam undeva la ora 17:00 sa ne inilnim totiDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by Octavian___28 View PostObisnuita inseamna sambata la 14 30 nu?
PS:...Bubule cand apar pozele de sapt.trecuta?
si cand ne putem intalni sa-mi dai stickeru ,ca eu Plec Sambata dimineata.imi scrii pe messenger ,sau PM cand poti..
sigpic
Comment
-
Bah ... voi v-ati lovit cu totii ? Eu eram parca bolnav nu voi .... ce e cu prostiile astea pe aci ?
1. vreau sa zboare toate chestiile alea cu fotbalul de aici (gen shforza XXX, sau alte porcarii. pentru asta aveti site-urile cluburilor unde puteti sa faceti tot ce va taie capul. aici e site LOGANCLUB).
2. Imi dau cuvantul ca nu conteaza cine e, dar la primul care mai scrie ceva de uta, poli, sau orice alta echipa ii dau direct avertisment. Credeti-ma.
3. Numa ce ma tin si eu mai bine pe picioare si deja mie rau de la tensiune. Nu pot sa cred ce am citit pe aici.
Acu cred ca ma duc pe sectiunea de avertismente sa vad care si-a luat-o. Daca nu sunt multumit fac scandal.
streulea: multumesc omu. nu stiu unde ajungeam.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
Comment