Mie mi se pare ca mult mai super aratau in culoarea masinii.
Discutii Generale Intre Membrii LCArad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
bietul om (zso) a facut si el greseala de a urca 2 poze si uite ce au sarit toti cu "gusturi" la culori
zso: nu te speria, ca oamenii itii vor binele ... sau ... invidiosi domle'Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Originally posted by Wotan View PostBubu, poti sa aduci stickerele sambata la intalnire?
P.S. Inca o data multumesc.
Sorin, se poate sa-mi aduci 2 sigle mici sambata?
@bubu_vasile e in concediu, se destrabaleaza pe la Sighisoara, si duminica ne asteapta la "Nationala" de la Sibiu. Asadar stikere peste inca o saptamana (daca mai are).
Sigle mici si mari mai am vreo 2 perechi, si ma gandesc la o noua editie, care probabil va cuprinde si o varianta pentru "facelift" (desfacatorul de beri). ... mai vorbim sambata.sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
adi(mrv) - numarul meu de tel il iei de la baietii din Tm. cam toti il au.
eu ma intorc in arad sambata seara sau duminica. acum sunt la gurahont.
sticuri cu logan club mai sunt, dar doar 2-3 in afara celor care au comandat ferm. primul "venit" primul servit.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
deci acum sambata se distribuie stickere ... sa aveti bani la voi.
si intrebare tehnica: si-a pus vreunul dintre voi filtru de uloi de la man ? ma intrebam daca is bune de ceva. Si placute de frana TRW MD400 (Lucas) parca.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
Comment