Ok man, am inteles.
Discutii Generale Intre Membrii LCArad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Am si io o problema care imi sta pe cap de ceva vreme ... (am luat-o pe urmele tale tavi - apropo' nu ti-am spus ca i-am controlat si io pe toti la pedala de acceleratie si surprizaaa: chiar am o problema cu ea ): am niste pete pe plasticul al din fata kilometrajului si CB, sunt ca niste pete subtiri de superglue si stiu cu ce naiba sa le scot de acolo. aveti vreo idee ?
si clar: si acum imi bate ceva la masina. mi-e din ce in ce mai clar si se aude din ce in ce mai bine. nu sunt paranoicCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Ai luat cumva carnetu'????
Daca da trebuie sa il uzi bine (nu-ti fie frica, nu se strica pentru ca e din plastic)!!!sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Vedeti ca va puteti si intelege ? Ma bucur
in alta ordine bafta lu norby la examen si o intrebare la toti: voi intelegeti ceva din vremea asta de afara ? Ca eu nu mai inteleg nimic. cand soare, cand ploua, cand bate vantul. am ajuns sa ies dimineata in balcon ca sa stiu cum sa ma imbrac.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
Originally posted by Lucianitos View PostAr55ham : succes maine la examenOriginally posted by bubu_vasile View Post
in alta ordine bafta lu norby la examen si o intrebare la toti: voi intelegeti ceva din vremea asta de afara ? Ca eu nu mai inteleg nimic. cand soare, cand ploua, cand bate vantul. am ajuns sa ies dimineata in balcon ca sa stiu cum sa ma imbrac.
ps: nici eu nu prea inteleg nimic din vremea asta ,dar se zice ca vine ploaia si maine si sambata si Duminica o fi mai fain.(un pic norat da noa. )sigpic
Comment
-
Nu ... face: clamp-clamp-clamp si doar la denivelari sau gropi sau scuturari. la drum drept (asfalt drept) nu se aude. si nu are legatura cu viteza. indiferent ca am 10 la ora sau 100 tot se aude.
pentru norby: o imbratisare de consolare in grup la intalnire vii cu gaby da ?Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
Comment