3/\O7n_L!Ou ... pe dos (cam greu am gasit poza cu tine, in pozitie optima - adica cu capul in jos).
Discutii Generale Intre Membrii LCArad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
evol: omule, dar nu plecati toti odata la cursuri ca nu mai are cine sa ii depaneze pe abonati ... am 3 prieteni care au tot asteptat vreo saptamana sa vina cineva sa le rezolve problema cu netulCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
"CINE DESCHIDE SUBIECTUL "POLITICA" ISI IA ROSU INSTANT DE LA MINE !!!"
Sa inteleg ca esti cu PeSeDeu` de dai rosu imediat?) poate eu vreau sa deschid un topic nou
Comment
-
PAG'ule, eu nu am glumit, iar daca vrei sa incerci e treaba ta. Pe de alta parte a mai zis cineva exact ce ai spus tu mai sus si i-am raspuns ca nu fac discriminare asa ca ofer la promotie si un cartonas galben langa cel rosu. daca ar mai fi si alte culori le-as oferi si pe alea, nu iti fa probleme.
asa ca aviz amatorilor de senzatii tari.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
eu mi-am luat azi bujii denso cu un electrod (din astea uzuale) la pret de "importator" 4 bucati la 25 RON si uloi 5w30 esp la 126 RON. peste vreo saptamana sau 2 ma duc sa fac si eu revizia ... pe baniCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
-
mersi lau ... cunosc pe cineva acolo si o sa incerc sa o sun sa vad daca ma programeaza si la ITP dupa revizie. Speram sa aiba macar pana la 17 sau 18 program. dar nah ... asta e.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
Comment