Aveam si carte de alegator si copie de pe buletin color...bine ca in banca pot scoate bani asa si la examen nu..infine.....unde mi-a fost mie capul,sa-l pierd
Discutii Generale Intre Membrii LCArad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sa vezi distractie si cand o sa trebuiasca sa il refaci.... mai bine zici ca l-ai spalat si nu ai scos decat ramasite sau mai stiu eu ce alta prostie, dar pentru faza cu pierdutu si pentru aia cu furatu dai la declaratii de mori plus ca astepti de ti se apleacaCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Lasa ca data vitoare i cu noroc cand tea reprogramat , sau nu stii inca?
Comment
-
@Norby89 pana te reprogrameaza incearca sa mai faci chestionare...
Iar voi ceilalti care aveti carnet ia vedeti daca va mai iese numarul de raspunsuri corecte!!
sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Moderatorul si cu iubita in dormitor:
M:- Draga vreau sa facem dragoste in noaptea asta.
I: - Ma doare capul.
M: (o palma peste bot)
I: - Ce a fost asta!!!
M: - Warn pentru OFF Topic!sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Vad ca sunt intrebat cand de unul cand de altul de sticuri si suporti de numere. desi am incercat sa va pun in legatura se pare ca nu merge asa usor. In concluzie deschid 2 liste:
LISTA 1: suporti de numere
LISTA 2: sticuri pe spate sau fata sau si una si alta (fiecare o sa scrie de care vrea)
dupa ce va adunati cativa o sa putem rezolva cu o comanda.
LISTA 2:
MOS (spate - parca)
Wizard (spate)Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Am fost azi la scoala de soferi si am examen in 21 mai, cam tarziu , da nah binei, numa sa il iau
Comment
-
Originally posted by bubu_vasile View PostIl iei si pe norby cu tine ?
Comment
Comment