Io nu l-am picat acuma ca nici nu am dat examen.NU am avut Buletin...
Discutii Generale Intre Membrii LCArad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pagu' avea un sentiment launtric de neliniste... nu se referea ca si tu l-ai picat. se referea ca nu l-ai luat (din diverse motive). ai fost azi sa rezolvi cu buletinu ? Ai reusit ceva ? Ma gandesc ca cine stie cand or sa te programeze astia iar la examen.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Originally posted by sorinj View Post@Norby89 pana te reprogrameaza incearca sa mai faci chestionare...
Iar voi ceilalti care aveti carnet ia vedeti daca va mai iese numarul de raspunsuri corecte!!
http://scoala.autoraid.ro/chestionar~Test-19.html
sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Norby cum i cu buletinu lai facut?
Comment
-
Si ceva diferente pana acuma? Sau nu leai montat inca? Pret?
Comment
-
Originally posted by bubu_vasile View PostMi-am luat niste stergatoare din sel. sunt curios cat tin si cat is de bune avand in vedere ca erau super ieftinesigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Bubu unde ti-ai pus folia pe geamuri? Si cati bani?
Comment
-
Hahaha ... pai tavi e ocupat sa se uite la drum mai ... sa nu-si loveasca masina.
si da, de 50 cm sunt. Calitate ? Super buna, dupa un drum de TM aseara pe ploaie si vant au inceput deja sa scartaie probabil de la grafit :p
adevarul e ca le-am luat la pret mic si e normal sa tina putin, dar nici chiar asa
AR77PAG: iti povestesc cand ne intalnim. Nu pea imi place sa vorbesc aici despre asta. Nu fac reclama la nimeni. Apropo, daca esti hotarat mai este cineva care vrea sa le monteze tot acolo. Puteti merge impreuna. mai vorbim la intalnire.
sa nu uitati azi de intalnire. sa va aduceti umbrele pentru orice eventualitate.Last edited by bubu_vasile; 19 April 2008, 08:44. Reason: LE: mavericu' mai monteaza-ti cateva becuri pe masina ca poate nu se vad alea stocCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
Comment