Cam asta se va intampla in Arad la noi in parcare in 4 Mai punteti sa veniti si voi macar sa vedeti daca nu sa participati !
Discutii Generale Intre Membrii LCArad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Maverick: chestiunea aia era in 4 mai parca. e ceva eveniment si azi si nu stiu eu ? Daca da sunati-ma careva. poate mergem. daca nu, ne vedem la intalnireCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
@bubu: Scuze, my bad, se pare ca sunt in avans cu data si am crezut ca e azi... Nu am vrut sa te induc in eroare. Eu oricum m-am dus pana acolo, si am vazut ca incep sa se monteze niste corturi chiar unde ne adunam noi, corturi in care vor fi masinile, asa ca va trebui sa ne mutam eventual in cealalta parte saptamana asta.sigpic
Comment
-
Evol ... hai ma ca nu'i dracu atat de rau ....
ai plecat de aici cu ideea ca, colegul tau are masina mai "rezolvata" si ca sigur castiga. Asta inseamna ca de fapt ai fost pe 2 si ca te-a intrecut doar unul. Pai asta nu e chiar atat de rau.
Oricum felicitari.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
Comment