If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Da, dupa specificatiile aratate de tine asa se pare, m`am dat cu 1.6 16v si l`am facut ,acuma depinde si de sofer
Te pun sa faci cu un 1.6 mpi si-ti arat ca nu-l dovedesti.
Daca (numai daca) ar fi contrariul, atunci posibil sa te pui si cu un 1.6 16V.
Stii tu, cu o floare nu faci primarava (ala cu 1.6 16V cine stie unde-i era gandu la sofer )) ).
am anumite dubii vis a vis de distanta asta.
in primul rand ar trebui sa aibe vizibilitate pana la 1,5 km, fara masini, pomi, "damburi", etc, in al doilea rand camera trebuie sa ii bata pana acolo astfel incat sa iti filmeze numarul, ceea ce iarasi ma indoiesc, dar pe de alta parte, cea mai nasoala chestie este ca sunt reglate sa te ia din mers. dupa cum s-a observat cei mai multi dintre noi si-au luat-o atunci cand i-a prins din mers, ori stand in spatele lor, ori din mers de pe contrasens. in plus aici te doare si partea aialalta: incalcari de linii continue, depasiri "la limita", nesemnalizare regulamentara, etc, lucruri pentru care pana acum nu te prea puteau lua. acum te filmeaza de la 200-300 m din spate si iti iei teapa.
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Te pun sa faci cu un 1.6 mpi si-ti arat ca nu-l dovedesti.
Daca (numai daca) ar fi contrariul, atunci posibil sa te pui si cu un 1.6 16V.
Stii tu, cu o floare nu faci primarava (ala cu 1.6 16V cine stie unde-i era gandu la sofer )) ).
1,6 16V-ul meu si soferul lui stau la dispozitie dac-o fi cazul!
va salut baieti.ce mai faceti?imi pare rau dar nu am putut sa mai ajung la intalniri din cauza serviciului si al altor probleme.sambata la ce ora incepe spectacolul?incerc ca ajung si eu pe acolo.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment