salutare.....apropo va intalniti undeva? inainte sa mergeti acolo ?
Discutii Generale Intre Membrii LCArad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dap Adi, ala ma lasat pe mine fara permis, ce sa facem e in trend si el, einjal aizzz, pozitii colorate, di tatii are pe el.
Acum ca avem alte radare, ma bucur ca scapam de el.Oricum nu stiu cum de au permis astia ca pe masina aia sa fie radar, cat tupeu pe ei...foarte taresigpic
Comment
-
Salut !
Cine ma ajuta si pe mine cu un numar de telefon ? Vreau sa vin cu un prieten sa cumpar o masina si am nevoie de mai multe detalii cu privire la targul auto second hand ce se organizeaza la Arad. Cine poate sa ma ajute, il rog mult sa-mi dea numarul pe PM.
Cu respect,
Adi
Comment
-
Sunt foarte bucuros si mandru ca LC Arad are doua locuri 1 la cupa VSS.
Un loc 1 pt cei care au inghetat de frig si s-au straduit sa fie totul cat mai OK si un loc 1 la cursa - grupa I.
Au fost doua zile pline si desigur ca in minte imi vin deja numai amintiri frumoase (defapt nu prea a fo' nimic urat).Attached Files
Comment
-
deci man ... avem mai multe diplome si cupe:
1. Octavian: diploma si Cupa pentru Locul 1 la categoria I
2. Diploma pentru comunitatea LoganClub Arad
3. Diplome pentru toti cei care au inghetat la propriu si la figurat (cand o mai lua cate unul pe aratura)
4. Cupa pentru ... mai bine pun poza
LE: felicitari TaviAttached FilesCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Am eu o poza cu un "comisar de sursa" care putea sa fie tragica. Din fericire nu s-a intamplat nimic...Attached Filesfara linkuri externe
Comment
-
Originally posted by AR-18-MOS View PostDeja postezi si prin alte parti!
Scuze, da - avem mai multe diplome.
Poza comisarului de cursa e beton. Dovada ca lumea (organizatorii) acolo si-au dat toata stradania.
Myki: multumiri la doamna ta pt sandvisuri.
Comment
Comment