La multi ani Bubu, sanatate si fericire atat tie cat si familiei!
Discutii Generale Intre Membrii LCArad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by bubu_vasile View Postmultumesc Doru ... acum unii o sa creada ca sunt un fel de Mefisto din umbra, sau ceva mafiot ce stau in umbra si dau directive
oricum maverick'ul e clar o marionetasigpic
Comment
-
La multi ani Arthur!
Vezi acum mi-am adus aminte: de acea te-am tot sunat azi la telefon sa iti spun la multi ani, dar m-am luat cu altele si am tot uitatsigpic My Black Pearl
Comment
-
Lili, stai linistita ca nu-i problema ... oricum cam toti care au sunat SA, s-au luat cu alte chestii asa am ajuns azi la "performanta" de a sta la telefon vreo 6 ore jumate ... atat a tinut si bateria la telefon )
Zso: multumesc pentru sanatate, cat despre ce imi doresc ... cam greu, dar nah ... om vedeaCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
@bubu: Ce de vorbe umbla prin targ... O data sunt facut marioneta, alta data in alte feluri, azi-maine o sa aud ca tot clubul aradean e doar o conspiratie a masoneriei mondiale care are ca scop distragerea atentiei de la criza mondiala si locala... (ce dume am in mine )
Asa-i cand unii au prea mult timp liber...
In alta ordine de idei, COME TO THE DARK SIDE... WE HAVE COOKIES !!sigpic
Comment
Comment