Teoretic s-a rezolvat. Cauza a fost faptul ca aveam inca lichid de parbriz de iarna in rezervor. Am golit rezervorul de lichid, am pus lichid de vara, am degresat bine parbrizul cu Clin cu alcool si la un prim test vad ca nu mai face. Vedem la prima ploaie.
Discutii Generale Intre Membrii LCArad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
In Sfarsit mi`am montat si eu GPL pe masina, am scris cu cateva posturi inainte daca stie cineva ceva despre GPL si cum nu am primit nici un raspuns am banuit ca nu stie nimeni, ca norocu` ca ma sunat Marius si mi`a spus care e "manevra" cu Gpl`u, am fost am vazut instalatia lui , si m`am decis sa imi montez si eu la Ro Service, dupa ce in prealabil am fost peste tot unde monteaza in Arad si mi`a cam dat cu virgula....
Astazi am facut plinul la GPL 37l = 107.3lei (benzina ar fi venit 37l =209.05 lei)
Arad-Sibiu-Sibiu-Arad ,Total 594km Consum 6.2l /100km la o viteza medie de 110-120km/h
In concluzie momentan sunt foarte multumit de consumul extraurban
Tot astazi am inceput sa fac consumul si in oras am bagat de 25 de lei 8.5 l(butelia fiind goala) momentan sunt la 89 de km facuti in Arad de la ora 15:30 pana la 12:30, acuma astept sa vad la cati km raman fara gaz
Comment
-
am facut 114 km ceea ce inseamna un consum de 7.4
Acum urmeaza testul de mers relaxat fara forja in oras
Comment
-
pareri pot fi multe, dar vino cu o propunere concreta, sau un plan propus si mai departe se ocupa maverick de promovare
LE: stie careva a cui era randul la vizita ? cred ca a voastra (de fapt nu e chiar important, dar eu cu seba tineam socoteala la un moment dat )Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Originally posted by bubu_vasile View Postpareri pot fi multe, dar vino cu o propunere concreta, sau un plan propus si mai departe se ocupa maverick de promovare
LE: stie careva a cui era randul la vizita ? cred ca a voastra (de fapt nu e chiar important, dar eu cu seba tineam socoteala la un moment dat )sigpic #
Comment
-
Originally posted by MAVERICK_SS View PostEste oferta in Jysk (la Real) la scaune pliabile de pescuit, la 20 de RON, numa' bune cand nu ai pe ce sta la raliuri... Eu mi-am luat deja unul
Comment
Comment