lasa ca se intoarce el la babele din vecini daca nu or fi inghetat alea
Discutii Generale Intre Membrii LCArad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
@Bobykremer: Design-ul e un pic mai controversat. E facut astfel incat sau iti place sau nu. La inceput si mie mi s-a parut mai ciudat design-ul dar m-am obisnuit. Oricum am admirat foarte putin masina din exterior...
@danic: E intr-adevar mai deosebita. Cat timp m-am plimbat cu ea, am vazut multi pietoni care intorceau capul dupa masina si soferi care o studiau la semafor.
@bubu_vasile(1): Are masina destule airbag-uri. Alea blonde trag la cantar si scad performantele masinii ...
@bubu_vasile(2): Cum e aia cu prima dragoste nu se uita ?
@lau: Sa stii ca e nasol fara masinuta.
Pacat ca totul a durat doar 2 zile. Chiar cand ma obisnuisem cu masina a trebuit sa o duc inapoi. Dar macar am dus-o inapoi pe rezerva. In 2 zile s-au dus cam 40 de litri de benzol.
Cel putin am vazut cum e sa conduci cu cutie automata. Piciorul stang a șomat si a si amortit de cateva ori.
PS: 4x4 cu modul SPORT cuplat face toti banii. Sa vedeti ce senzatie e sa iei acele de par cu 100 - 110 iar masina sa stea pe trasa ... priceless.Last edited by MAVERICK_SS; 13 February 2012, 02:09.sigpic
Comment
-
bai ce tie si cu obisnuinta omului. numa ce s-a terminat weekendul asta fain cu intalnirea cu timisorenii si distractia de dupa si deja parca as lua-o de la inceput
PS pe bonul de la biliard scria:
- biliard standard 13-17 - cantitate 1.3 suma 22.6 ron
- biliard dupa ora 17 - cantitate 0.3 suma 6 ron
tau si ma gandesc care varianta e mai ieftina ? Inainte sau dupa ora 17 ?Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Ea este Melissa Sară nouă membră a familiei noastre:-)Attached FilesVand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!
Comment
Comment