Originally posted by AR77PAG
View Post
Discutii Generale Intre Membrii LCArad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bun. Si cu asta s-a terminat. A-ti spus tot ce a-ti avut vrut. Vi-am dat dreptul la replica si unuia si altuia. De acum incolo nu ne mai plictisiti. Si ca sa nu "obosim" ochiul oamenilor de pe aici o sa dau copy la astea doua posturi si o sa vi le trimit amintire pe PM apoi le voi sterge.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Norby termina ca nu isi au rostu discutile astea nu vezi ca grassu se oftica ca ai mai multe posturi ca el ?
Nu am nimic cu tine personal dar am vazut ca o tineai pe a ta ca nu ai dat pm-uri si am vrut sa fac dreptate, chiar nu e cazul sa ne mintim intre noi.
Iti spun o treaba si sper sa iti intre in cap chiar daca nu multi zic si tac si pe ******* si pe aici is cam plictisiti de posturile tale scri doar de dragul de a scrie gen "frumoasa masina", smile-uri s.A.M.D. Forumul asta nu e nici mIRC nici messenger sa scri doar de dragu de a scrie, aici e un forum de unde culegem informatii si ne informam nu e un loc de chat asa ca eu iti recomand sa scri doar cand este cazul si doar cand ai ceva important de zis.Nu ti`o zic din rautate dar multi mi`au zis mie si nu dau nume pt ca nu ar fi frumos...Se simt ei si de aici si de pe ******* poate si imi ziceau ca esti deja enervant cu posturile tale scrise doar de dragu de a fi scrise.
Sper sa iti intre in cap toate chestile astea.Last edited by Evolution; 26 June 2008, 21:11.sigpic
Comment
Comment