Discutii Generale Intre Membrii LCArad

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut.
    E idee buna sa mai iesim undeva, in afara, la ceva intalnire comuna, dar trebuie discutat unde. Poate la popasul ala de langa Oradea? Sa mancam un gulas, sau un bodri?
    sigpic

Comment

• Originally posted by bubu_vasile View Post
      wizard: sa vii sa vedem cum a iesit. Sunt curios daca dupa vopsire o sa ai aceeasi nuanta la vopsea cu restul caroseriei
      Bubu,o sa vin dar tot cu masina "carna" nu de alta dar nu acuma joi am programare, ci abia joia de saptamana viitoare

Si grassule, cum de mergi cu masina la ceruit?Pe mine nici pana acuma nu ma chemat in service(masina ii din 2005),sper sa mi-o faca dupa ce imi indreapta aripa(dupa lucrari)ca tot lucra pe la aripa pe acolo!
      Daca ii sa astept dupa ei pana mo ceruieste, ruginea deja de 3 ori!
      sigpic

Comment

• Doru: si eu as vrea pe acolo, dar as vrea sa facem o intalnire si cu altii cu care nu ne-am mai intalnit pana acum, respectiv deva si sibiu. Si poate ii "culegem" si pe altii. Daca mergem in zona Oradea o sa fie greu sa cooptam si pe altii. Si in acelasi timp putem ajuta colegii din Deva sa se mai inmulteasca si ei. Deci, in principiu ar fi doritori.
        O sa deschid un thread pe sectiunea de intalniri si sa vedem. Sper sa ne strangem cativa. Problema se pune si cand ne intalnim, inainte de revelion sau dupa. Nu as vrea sa o amanam prea mult pentru ca in ianuarie (sau in februarie) facem si noi o aniversare si poate reusim sa facem ceva pe plan local.
        Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
        Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Originally posted by grassu View Post
          Si legat de sambata, cred ca o sa merg in timisoara si nu stiu daca ajung pana la ora intalnirii
          Sigur nu o sa ajungi la ora intalnirii fac eu tot posibilu'
          Reparaţii maşini de spălat și Frigidere,
          Magazin Piese de Schimb.
          www.facebook.com/ElectroteknikPag

Comment

• Pagule, nu fii rau, lasa omu' sa se relaxeze la o intalnire, ca nu a mai fost demult. In alta ordine de idei, eu sunt in pana de masina saptamana asta si probabil si cealalta asa ca se prea poate sa nu ajung la intalnire... Vad eu, daca am chef de o plimbare va vizitez pe post de pieton
            sigpic

Comment

• Daca ai chef de intalnire da un telefon si te iau eu. Ramane sa iti dai cu parerea despre deplasare de la deva. Ziceai ca pana in 15 nu poti. Ei bine, e in 21, deci .... Astept
              Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze

Comment

• Sa le luam la rand... Sambata nu e problema ca nu am masina, ca nu imi pica nimic daca ma duc pe jos de la Teatru la patinoar, asa ca daca nu e vreme urata vin pejo(s). Iar in legatura cu Intalnire Regionala de la Deva, eu zic ca e foarte posibil sa vin cu Maty (mai trebuie sa stabilesc insa si eu concret cu "asupritoarea" (mama) ce si cum )
                sigpic

Comment

• Deci mi-ati scris multi ...Mersi ...Dar mi-e lene sa va raspund inapoi. Pe bune acuma ...Sper sa nu se supere nimeni pe mine.

@wizard: Stii care a fost intamplarea la mine ? Am fost la revizia de 50.000 km pe la jumatatea lui noiembrie si atunci mi-a dat un numar de telefon una de la receptie si mi-a zis sa sun sa-mi fac programare pentru ceruit, ca e gratis. Am intrebat-o daca-i vorba de programu ala cu rugina ce l-o aratat si la televizor si o zis ca da si ca e valabila treaba pana la sfarsitul anului dar si anul viitor DAAAAR ea mi-a recomandat sa imi fac programarea anul acesta, ca vorba aia "ce`i in mana, nu`i minciuna"

Comment

• Maverick: ii promiti ca o sa fii cuminte, ca mananci tot, te culci la ore rezonabile si ca o sa inveti si o sa iei doar 10 la scoala

Comment

• Originally posted by grassu View Post
                      @wizard: Stii care a fost intamplarea la mine ? Am fost la revizia de 50.000 km pe la jumatatea lui noiembrie si atunci mi-a dat un numar de telefon una de la receptie si mi-a zis sa sun sa-mi fac programare pentru ceruit, ca e gratis. Am intrebat-o daca-i vorba de programu ala cu rugina ce l-o aratat si la televizor si o zis ca da si ca e valabila treaba pana la sfarsitul anului dar si anul viitor DAAAAR ea mi-a recomandat sa imi fac programarea anul acesta, ca vorba aia "ce`i in mana, nu`i minciuna"
                      No bine ca mi-ai spus, ca si io daca o bag in service,o sa le zic la aia cum ii cu programu ceruitu ...Daca tot ii acolo in service sa imi faca si ala ca tot lucra pe la aripi si tot felu de prostii!
                      PS:ma nu asculta ma de PAG(ca el nu mai are logan)el ii cu volswaghienu amu ))) si vina la intalnire asa inainte de sarbatorii o intalnirea cu dragi tai prieteni loganisti, ca poate iti iei seria 3 si nu mai vi de fel atunci )))
                      sigpic

Comment

• Care mai vreti stikere sau tricouri LC ?

hai ca fac lista ...
                        stikere:
                        1. Mavericku - 1 set
                        2. Rouge de Feu - 1 set (ai spus ca vrei doar alea de pe spate, dar nu stiu daca dau separat ... Daca nu vrei asa la set sa imi spui)

tricouri:
                        1. 10 Tacles - 2 buc M rosu

Comment

• Is gratis?
                          Magazin Piese de Schimb.

Comment

• Pentru tine da. Trebuie doar sa platesti transportul. 70 ron (transport 1 buc tricou si 1 buc set stikere).

Comment

• Scump Bubu, scump, la **** ii mai ieftin,.................De fapt gratis)
                              Last edited by bubu_vasile; 10 December 2008, 09:28. Reason: reclama ascunsa :p
                              Magazin Piese de Schimb.

Comment

• Pag-ule te doare la cascheta.Mai nou numa pe la VW forum. )

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google