Originally posted by ar90pag
View Post
Discutii Generale Intre Membrii LCArad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Normal Aline ... Ca doar are vw. Foarte bine.
PAG: si ti-l aduce acasa ??? Asta chiar nu am auzit-o. De fapt am auzit si eu cum e cu gratisul astaCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Ma da impresii pe astia cu VW -urile. ****** )
ps. Octavian. Ti-au placut in seara aia ultimele manevre? :>
Deci explicatia...In oras nu conteaza ca ai cip sau nu ) Conteaza tupeul)Last edited by bubu_vasile; 10 December 2008, 22:44.sigpic
Comment
-
Update la lista cu stickurile:
1. Mavericku - 1 set
2. Rouge de Feu - 1 set (ai spus ca vrei doar alea de pe spate, dar nu stiu daca dau separat ... Daca nu vrei asa la set sa imi spui)
3. Marius_g - 1 set
tricouri:
1. 10 Tacles - 2 buc M rosuCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
Pai ce sa mai dezvolt....
Eram prin vlaicu cu loganu, avand sofer pe un prieten (coleg de lucru).
numa l-am vazut pe Octavian langa masina.L-am observat, i-am zis la sofer sa claxoneze , m-o observat Octavian.
Si cum e colegu asta a meu mai nebun cu adevaratu sens al cuvantului a inceput concursu.Ba liniuta,ba matza prinsa,din vlaicu pana pe la teatru.
Deci cum se baga colegu asta a meu ,de necrezut...
las pe Octavian sa mai zica,fiindca nu vreau sa para povestea exagerantasigpic
Comment
-
Mi se pare normal sa se bage, cand conduce masina altuia... Daca vrei sa iti demonstrez de ce sunt in stare, da-mi si mie o tura!sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Originally posted by Red_Alin View PostPag-ule te doare la cascheta.Mai nou numa pe la VW forum. )
Comment
-
Pag: noroc ca reusesti sa te trezesti dimineata sa mergi la scoala. Ai grija pe unde parchezi si cum parchezi ca la o colega de a mea i-au lovit ieri masina destul de rau chiar in fata scolii pe straduta (sebesului).
norby: ii dau dreptate la sorin. Io o conduc pe a mea tot in stilul ala iti dai seama ce as face cu a lu' altul, asa ca aviz amatorilor de dat masina imprumut altor persoane
da tu nu vorbesti cu gaby sa veniti la deva ? Vrei sa o sun eu sau vorbesti tu cu ea ?Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
Originally posted by Norby89 View PostPai ce sa mai dezvolt....
Deci cum se baga colegu asta a meu ,de necrezut...
las pe Octavian sa mai zica,fiindca nu vreau sa para povestea exageranta
Cum spune si Sorin, nu-i masina lui, tragea de volan la jaloane de vai si amar.
Pt mine toate au o limita stabilita si din principiu n-o depasesc nici daca plange mama.
In rest ce sa zic, in aglomeratie e egal cu 0 remapuri si alte artificii (probabil ca ai remarcat pe linie dreapta pe Vlaicu la astra vagoane ca ma apropiam serios pe partea dreapta, cu toate ca v-ati dus ghiulea, n-am reactionat imediat).
PS: iti trage bine utilaju , aproape la fel de bine ca al meu
cu diferenta ca a mea nu sta asa de bine pe drum ca a ta.
Daca ai ceva ''nelamuriri'' te astept pe privat sa discutam.
Comment
-
Originally posted by bubu_vasile View Post21 decembrieOriginally posted by ROAD EMPIRE View PostNorby te bagi?
Originally posted by Octavian___30 View PostMai baiatule, spune la colegu ala al tau ca-i dus cu pluta.
Cum spune si Sorin, nu-i masina lui, tragea de volan la jaloane de vai si amar.
Pt mine toate au o limita stabilita si din principiu n-o depasesc nici daca plange mama.
In rest ce sa zic, in aglomeratie e egal cu 0 remapuri si alte artificii (probabil ca ai remarcat pe linie dreapta pe Vlaicu la astra vagoane ca ma apropiam serios pe partea dreapta, cu toate ca v-ati dus ghiulea, n-am reactionat imediat).
PS: iti trage bine utilaju , aproape la fel de bine ca al meu
cu diferenta ca a mea nu sta asa de bine pe drum ca a ta.
Daca ai ceva ''nelamuriri'' te astept pe privat sa discutam.sigpic
Comment
Comment