Salut toti membrii clubului din Arad. Sunt Gusti, si vreau sa fiu si eu membru al clubului, ce trebuie sa fac? Unii ma cunosc deja, altii urmeaza.
Discutii Generale Intre Membrii LCArad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
cam asta imi trece prin cap cand vad numele userului tau si avatarul.
de ce ? e o poveste pe cale sa devina legenda intre membrii LC Arad.
ce trebuie sa faci ? In cazul in care nu ai venit pana acum la intalniri ar trebui sa vii si poti incepe sambata. Daca ai fost atunci trebuie neaparat sa revii, daca poti tot sambata.
Mai multe detalii aici: http://www.loganclub.ro/forum/loganc...-t2164p71.htmlCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
-
Nu cred ca o sa recunoasca
Comment
-
Bine ai venit printe noi Gusti si te asteptam sambata de la 14.30, sper ca sti locatia.
Pag-ule vezi ce faci, doamne fereste sa nu se intample iara oarece.Last edited by Rouge de Feu; 20 January 2009, 16:42.sigpic
Comment
-
-
de cand a venit gusti )
nu s-a modificat orarul. Este o propunere de ora pe threadul celalalt de intalniri, dar DOAR pentru sambata asta. in rest ... Doru cred ca nu s-a trezit incaCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
-
cica se vinde doar in Mexic...fara linkuri externe
Comment
-
da , chiar ii mai urata
Comment
-
Nu e deloc o gluma.
Renault din cate stiu eu nu se vinde pe continentul american pe cand nissan da. Si cum Nissan si Renault sunt impreuna (Nissan+Renault o singura firma) iar proiectul Logan este un proiect international (in India se vinde sub sigla Mahindra - sau asa ceva) eu cred ca e foarte real ce vedeti voi acolo.fara linkuri externe
Comment
Comment