S-a mai discutat asta pe forum de cateva ori... s-a facut si un topic special.
Discutii Generale Intre Membrii LCArad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Am fost la Scoala azi Bubu da am ajuns mai tarziu) ca daca ajung la 7 si 20 ma plictisesc 40 de minute in plus)
Comment
-
hahaha ... deci observatiile mele au fost corecte. Ai reusit sa ajungi si tu azi la scoala intr-un final, dar si azi cu intarziere
faina viataCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Sorin , in poza aia "la gramda" ai uitat sa pui pe cineva)
Comment
-
Pe cine am uitat?
Daca te referi la fratele Octavianului, atunci da... dar am si o scuza, sau mai multe.sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Pe fratele lu grassu lai uitat, sau nah poate si acolo ai o scuza)
Comment
-
acolo are o scuza si mai buna. E minor si nu are voie sa ii puna poza
plus ca s-ar enerva grassu sa il vada si acolo. nu destul ca il vede aproape toata ziua acasa ?Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
) da mah bubu ai dreptate!! da tu ce faci nu esti la munca ? pierzi vremea pe internet? )Last edited by Pagu; 23 January 2009, 10:38.
Comment
-
Pe fratele lui @grassu, o sa il trec prezent cand o sa se arate la fatza... din cate imi aduc aminte a trecut o data pe acolo dar nu a ramas nici 2 minute. In ritmul asta trebuia sa pun in poza si comunitarii, pe gusti, si pe alti membri intamplatori.sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Sa inventat internetul pe telefon
Comment
-
nu ai inteles alin. Se conecteaza prin net de acasa la scoala si asculta lectia
intr-un fel ii dau dreptate la pagul ... la cate si ce se invata acum prin scoala, mai bine stai pe net.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
Comment